Olga Chirca de la Florești a câștigat o mașină nouă Dacia Logan

14.06.2021

Norocul aduce surprize atunci când nu le aștepți. De asta s-a convins Olga Chirca din satul Vărvăreuca, raionul Florești, care prima a pășit linia de sosire în jocul „La un pas de noroc” în ediția finală a sezonului emisiunii „Loteria Națională” din 13 iunie.

Elena Hîncu din orașul Fălești și Gheorghe Bulat din satul Hârtop, Florești au jucat, la rândul lor, pentru cheile noii mașini Dacia Logan. Olga și-a învins rivalii datorită monedelor 9, 6, 2 și 3.

„Tremuram, nu-mi venea să cred. Nici nu am crezut când m-au sunat și m-au invitat la emisiune. Am crezut că totul este o glumă”, norocoasa și-a împărtășit emoțiile în timp ce stătea la volanul noului ei automobil de lux. Viitorul ginere al Olgăi a adăugat că aceasta va fi prima mașină Dacia Logan de generație nouă din Florești.

Olga are 33 de ani, nu lucrează și educă o fiică. Femeia visează să facă reparație în casa pe care a cumpărat-o recent.

Felicia Sîrbu le-a oferit oponenților Olgăi premiile garantate - câte 10 000 de lei, bilete ”Șeptarul de diamant”, ediție de rubin, cu câștiguri de până la 4 000 000 de lei și vouchere în sumă de 1000 de lei fiecare pentru mize sportive și jocuri cu bilete electronice de loterie pe site-ul www.7777.md.