O familie numeroasă din Hâncești a câștigat 250 000 de lei cu biletul electronic ”Cash 20x”

07.06.2021

În drum, acasă, la serviciu, în magazin. Norocul te așteaptă oricând și oriunde, dacă îl cauți în biletele electronice de loterie de pe 7777.md. Și Vladimir Rodnov din satul Logănești, raionul Hâncești s-a convins de generozitatea lor. Un joc „Cash 20x” de 5 lei i-a adus un câștig de un sfert de milion de lei!

Vladimir are 26 de ani, el și soția lui cresc 4 copii. Câștigătorul și-a completat contul de joc cu 100 de lei prin intermediul unui terminal de plată și, chiar la al treilea e-bilet, pe ecranul smartphone-ului i-a apărut suma imensă de 250 000 de lei.

„Am fost șocat, am fost încântat, am fost fericit. Încă nu-mi vine să cred!”, norocosul și-a împărtășit primele impresii.

„Pentru familia noastră, această sumă este foarte mare, ne va ajuta. Pentru a strânge acești bani, trebuie să facem economii doi ani. Nu am sperat că o sumă atât de mare ar putea fi câștigată cu doar 5 lei”, a adăugat Vladimir.

Familia Rodnov va investi o parte din câștig în educația copiilor. Restul banilor vor fi cheltuiți pe renovarea casei și mobilier nou.

E-biletul Cash 20x completează armonios colecția de bilete cu Jackpotul TEMPLE în creștere. Acest bilet este tare la matematică și înmulțește cu ușurință câștigurile de până la 20 de ori. Sume de până la 1 000 000 de lei pot ajunge în contul dvs. printr-un singur clic.

Încercați-vă norocul online cu biletele electronice, încărcate cu premii de până la 10 000 000 de lei!