Câștiguri astronomice de până la 10 000 000 de lei, cu jocuri online de loterie numerică KENO pe 7777.md

18.05.2021

Întâmpinați noutatea electronică absolută a Loteriei Naționale, gata să vă cucerească și să vă alimenteze conturile cu sume astronomice de până la 10 000 000 de lei!

Dacă aveți numere care vă aduc noroc și doriți să verificați acest lucru, nu ezitați să faceți cunoștință cu biletele electronice Dragon’s Charm Keno și Jelly Keno de pe 7777.md. Jocurile au un design inovativ și o animație incredibilă, iar dacă doriți să aflați deodată ce câștig aveți, puteți folosi noua opțiune de stabilire rapidă a rezultatului jocului.

În Dragon's Charm Keno veți fi întâmpinați de personajul cunoscut de toți – Dragonul, care va determina rezultatul jocului prin salvii de foc. În acest joc, orice sumă câștigătoare este înmulțită de la 2 la 10 ori. Așadar, nu ezitați să alegeți numerele, să mizați și să vă testați numerele norocoase!

Jocul luminos și colorat Jelly Keno va fi apreciat de iubitorii de dulciuri și de „câștiguri apetisante”! Alegeți culoarea jocului, numărul de numere pentru combinație și miza și începeți să ochiți în numere! Poate că lovitura „bombelor dulci” va veni spre numerele dvs.

Regulile sunt simple - alegeți numărul de numere și numerele în sine cu care doriți să jucați de la 1 la 10 din 80. Puteți alege singur numerele sau puteți opta pentru alegere aleatorie. Iar mizele variază de la 2 la 500 de lei. Suma câștigului ajunge la 10 000 000 de lei și depinde de numerele selectate și de câte au fost ghicite. Puteți câștiga chiar dacă nu ați ghicit nici un număr.

Dacă v-am intrigat cu jocurile Keno și abia așteptați să vă completați contul de joc cu până la 10 000 000 de lei, nu pierdeți timpul și începeți jocul. Dragonul agresiv din Dragon's Charm Keno sau bucățile de jeleu strălucitoare din Jelly Keno? Emoții de neuitat și câștiguri incredibile vă așteaptă în ambele jocuri! Alegerea vă aparține!