Încă 255 000 de lei pe 7777.md: Elena Cujeli confirmă că e într-o relație specială cu norocul

29.04.2021

Elena Cujeli din Chișinău a prins norocul de picioare și nu intenționează să-l scape! Ca urmare, încă o sumă solidă a ajuns în contul preferatei destinului. Este vorba despre 255 000 de lei, care au fost asigurați de biletul electronic preferat al Elenei, Sea of Treasures. Cu două săptămâni în urmă, acesta i-a pus pe tavă două câștiguri în sumă totală de aproape 400 000 de lei.

Elena are 36 de ani, predă limbile engleză și germană.

Amintim că, la mijlocul lunii aprilie, într-o singură zi, ea și-a pus în cont două sume apetisante - 329 500 de lei și 60 000 de lei.

”O vorbă spune că un proiectil nu nimerește de două ori în același loc. Dar mie mi s-a întâmplat ceva incredibil. Câștigul de 255 000 de lei practic m-a dat jos de pe picioare. A fost total neașteptat. La Loteria Națională orice e posibil”, și-a împărtășit emoțiile amatoarea distracțiilor online profitabile de pe 7777.md.

Elena spune că noul câștig va fi o contribuție pentru realizarea unui vis mai vechi. Ea va deschide o școală de limbi străine pentru copii din familii defavorizate social.

Cu jocul captivant “Sea Of Treasures” descoperiți misterele mărilor și jucați pentru premii incredibile – o vacanță în Maldive, sume impresionante de bani și jackpotul care crește în permanență!