Un amator de baschet din capitală a câștigat pe 7777.md de 14 ori mai mult decât suma mizei

27.04.2021

Sportul mondial nu înseamnă doar fotbal și o confirmare în acest sens este M.M. din Chișinău, care a urmărit atent Campionatul Franței la baschet. El a făcut cinci pronosticuri pe acest turneu și a adăugat un meci din Euroliga dintre Anadolu Efes și Real Madrid. Suma mizei a ajuns la exact 5 000 de lei. În toate cele șase partide, jucătorul a ales în express opțiunea ”prima jumătate – total”. Șase prognoze corecte cu o cotă totală de 12.57 + 10% din contul ComboBoost i-au adus lui M.M. peste 69 000 de lei. Respectiv, amatorul de sport a reușit să câștige o sumă de 14 ori mai mare decât miza.

Pe lângă plăcere de la joc, pariorii obțin și câștiguri solide pe 7777.md, suma totală a cărora a ajuns la aproape 69 de milioane de lei. Săptămâna trecută, M.G. din Chișinău a reușit să câșige de șase ori mai mult decât miza! Amatorul de fotbal a făcut un express în sumă de 15 000 de lei și a selectat 3 evenimente la ”total”. Toate cele trei pronosticuri s-au adeverit și cota a ajuns la 5.96. Încă 3% reprezintă contribuția ComboBoost. Ca urmare, câștigul a ajuns la peste 92 000 de lei sau de 6 ori mai mult decât miza.

Loteria Națională îi felicită pe experți și le dorește noi câștiguri pe 7777.md!

Jucând cu Loteria Națională, îi susțineți pe sportivii care vor reprezenta Republica Moldova la Olimpiadă!

7777.md îi bucură permanent pe amatorii de sport prin promoții generoase și bonusuri atractive pentru pariuri pe cele mai așteptate evenimente din toată lumea.

Profitați acum de ofertele noastre!