Dispoziție de sărbătoare cu câștiguri de până la 894 850 lei și jackpot în creștere în noul bilet electronic Easter Cash pe 7777.md

22.04.2021

Loteria Națională a decis să-i bucure pe jucători cu surse tematice de distracție și profit. Cel mai nou bilet online, Easter Cash, de pe 7777.md va decora Sărbătorile Pascale prin câștiguri generoase.

Iepurașii pascali din spectaculosul bilet electronic Easter Cash vă vor călăuzi spre câștiguri de până la 894 850 lei, ascunse sub 18 ouă decorate viu. Adunați colecția de simboluri și câștigați suma indicată alături de acestea. Sub ouăle pascale, pe lângă simbolurile aurii ale norocului, vă așteaptă câștiguri momentane și până la 20 de free spins. Jackpotul care crește ca pe drojdii, și care a debutat cu 50 000 de lei, va reveni norocului ce va aduna șase simboluri ”Diamant”.

Animația stilizată și posibilitățile materiale ale inovației noastre îi vor impresiona chiar și pe jucătorii experimentați. Prețul minim al biletului electronic Easter Cash este de numai 2 lei. Iar cu un singur bilet, puteți câștiga mai multe premii!

Jucați acum!

Vă dorim un Paște luminat, câștiguri impresionante și emoții frumoase cu noul bilet electronic Easter Cash din partea Loteriei Naționale!