În weekend, un parior a câștigat din fotbal de 50 de ori mai mult decât miza făcută pe 7777.md

19.04.2021

Jucătorii din Moldova au profitat din plin de un sfârșit de săptămnă fără prea multe surprize în fotbalul european. Asfel, numai pe parcursul ultimelor trei zile, aceștia au câștigat pe 7777.md peste 7 milioane de lei.

Doi jucători din Chișinău s-au remarcat însă în mod deosebit în weekend- ul care a trecut. Ambii și-au făcut biletele la pariuri numai din evenimente ale sportului rege.

I. C. a mizat pe meciuri din Germania, Italia, Franța, dar și din finala Copa del Rey din Spania dintre Athletic Bilbao și FC Barcelona. Cu 8 evenimente în bilet, acesta a adunat cota finală de 49,34. Opțiunea ComboBoost i-a suplimentat cota cu încă 20%. Ca urmare, cu doar o miza de 900 lei, el a câștigat suma de 53 292 lei.

Pentru A.C., tot din capitală, bucuria a fost și mai mare. Ce-i drept, acesta a mizat și o suma pe măsură – 14 900 lei. Dintre cele 6 meciuri alese, în cazul a cinci, el a hotărât să meargă pe pronosticul de “șansă dublă” pe echipa favorită și a mai adăugat victoria lui Lokomotiv Moscova contra lui Rostov, la cota 1.42. În final, jucătorul a obținut cota de 6.12, suplimentar, 10% au provenit din ComboBoost. Respectiv, câștigul a fost de 100 378,72 de lei.

Loteria Națională îi felicită pe experții din domeniul sportului și le dorește noi victorii pe 7777.md.

7777.md îi bucură în permanență pe amatorii sportului prin campanii generoase și bonusuri atractive pentru mize pe cele mai așteptate evenimente sportive din lume.

Profitați acum de ofertele noastre.

Și nu uitați – jucând cu Loteria Națională, îi susțineți pe sportivii moldoveni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo!