Record nou în e-bilete pe 7777.md: O femeie din Briceni a câștigat jackpotul de 224 499 de lei cu ”Lucky Clovers”

06.04.2021

Un alt record la secțiunea „Bilete electronice” pe 7777.md. În data de 4 aprilie, Olga Josan din satul Cotiujeni, raionul Briceni, a câștigat jackpotul în valoare de 224 499,11 de lei cu biletul electronic de loterie „Lucky Clovers - EXTRA CASH” de doar 2 lei.

Săptămâna a început cu un câștig excelent și pentru Serghei Grigorov din Chișinău. Favoritul destinului a câștigat 160 000 de lei, în data de 5 aprilie, datorită biletului electronic de loterie „I love cash” de 2 lei.

Și biletul electronic ”Sea of Treasures” s-a remarcat prin generozitatea sa! Datorită lui, data de 1 aprilie se va asocia cu un câștig solid pentru A. C. din Glodeni. După ce a cumpărat ”Sea of Treasures” cu doar 10 lei, norocosul a câștigat o călătorie în Maldive. Câștigătorul a ales echivalentul bănesc al premiului – 50 000 de lei.

Jackpoturi în creștere cu biletele electronice ale Loteriei Naționale te așteaptă și pe tine. „Lucky Clovers”, de exemplu, a revenit la valoarea lui inițială de 40 000 de lei și crește în fiecare secundă. Petalele de trifoi ale biletului electronic de loterie „Lucky Clovers - EXTRA CASH” ascund multe premii valoroase - un jackpot în creștere, sume atractive de bani, lingouri de aur, gadgeturi utile și călătorii la Roma, Londra, Barcelona și Paris.

Încearcă-ți norocul online chiar acum! Câștigul record de 10 000 000 de lei își așteaptă în continuare stăpânul.

Și nu uita - jucând cu Loteria Națională, contribui la pregătirea sportivilor moldoveni pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Îți dorim mult noroc cu noile bilete electronice ale Loteriei Naționale!