Biletele electronice de loterie de pe 7777.md continuă să-și bucure jucătorii cu premii mari

11.01.2021

Biletele electronice de loterie de pe 7777.md transformă distracția în profit! În timpul sărbătorilor de iarnă, patru norocoși și-au completat conturile de joc cu sume rotunjoare de la 10 000 la 30 000 de lei, fără să iasă din casă.

Biletul electronic ”Trifoiul norocului” rămâne favoritul amatorilor de jocuri online și i-a încântat pe trei norocoși cu premii impresionante.

La începutul lunii decembrie, Xenia Paruș din Vulcănești a câștigat o călătorie de cinci zile pentru două persoane la Roma cu un bilet electronic de doar doi lei. Norocoasa a preferat echivalentul bănesc al unuia dintre premiile de top ale e-biletului „Trifoiul norocului” și a luat 30 000 de lei. În data de 14 decembrie, sub petalele trifoiului electronic, A.C. a găsit un smartphone și a ales echivalentul în numerar de 10 000 de lei.

În ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie, T.B. a jucat cu „Trifoiul norocului” de doar doi lei și a câștigat o călătorie la Barcelona. Norocoasa s-a ales cu premiul bănesc de 30 000 de lei.

În data de 2 ianuarie, biletul electronic de loterie „Comoara Egipteană II” l-a fost surprins pe A.B. Amatorul distracției online s-a jucat cu un bilet de 50 de lei și și-a completat contul de joc cu 10 000 de lei în doar câteva clipe.

Aflați ce vă rezervă norocul și câștigați premii valoroase cu biletele electronice de loterie, inclusiv un crossover nou fabricat în Japonia, gadgeturi utile, excursii în cele mai frumoase orașe din lume și sume de până la 5 000 000 de lei.

Vă reamintim că super oferta de pe 7777.md este valabilă până la sfârșitul lunii ianuarie 2021. În fiecare zi, toți participanții noi și cei înregistrați anterior vor primi un bonus de 50% de până la 1000 de lei la alimentarea contului de joc. Bonusul este valabil pentru prima alimentare a contului dintr-o zi. Citiți aici mai multe despre Bonus.

Loteria Națională vă urează mult noroc cu jocurile interesante de pe 7777.md!