Clubul VIP al Loteriei Naționale și-a desemnat norocoșii

19.11.2020

În data de 18 noiembrie, Loteria Națională a organizat alte trei extrageri pentru noile premii de excepție ale Clubului VIP. Felicia Sîrbu, ajutată de un program special certificat, bazat pe un generator de numere aleatorii, a anunțat numele norocoșilor. Iată cine s-au ales cu suma strălucitoare de 20 000 de lei, un monoblocul multifuncțional și o cameră foto performantă.

20 000 lei

Oleg Sîli din Chișinău a intrat în posesia sumei impresionante de 20 000 de lei. Bărbatul de 57 de ani a înregistrat pe 7777.md un bilet necâștigător ”Câștig pe toată viața” și s-a ales cu acești bani direct în cont.

Urmăriți aici cum a avut loc extragerea.


Lenovo ThinkCentre M700z

Și pentru Veaceslav Rotari din capitală a fost o zi fericită! Norocosul de 38 de ani se va bucura de monoblocul performant, Lenovo ThinkCentre M700z, cu diagonala de 20 inch, care-i va fi de mare ajutor atât acasă, cât și la birou.

Urmăriți aici cum a avut loc extragerea.


Camera Sony Cyber-Shot DSC-H300

Clubul VIP al Loteriei Naționale a mai oferit în dar un o cameră foto compactă de la Sony. Serghei Lozinschi din Soroca va surprinde cele mai frumoase și emoționante imagini din viața sa cu ajutorul premiului său din partea Clubului VIP al Loteriei Naționale.

Urmăriți aici cum a avut loc extragerea.

*Premiile bănești și sub forma de obiecte de valoare se oferă câștigătorilor doar la prezentarea biletului norocos. Păstrați toate biletele înregistrate. Vă dorim succes în următoarele extrageri ale Clubului VIP!