”Pietre prețioase”, un cadou valoros din partea Loteriei Naționale

15.10.2020

Loteria Națională a pregătit un cadou prețios pentru clienții săi. De astăzi, aveți șansa unică să primiți o piatră semiprețioase care poate deveni talismanul dvs pentru toată viața.

Cadoul de preț poate fi primit prin cumpărarea a două bilete ”Șeptarul de Diamant”, pentru care se oferă o cutie în care se găsește o superbă piatră semiprețioasă. În cutie veți descoperi una dintre cele șase pietre cu proprietăți magice:

jasp aduce sănătate și noroc

ametistul și cuarțul roz aduc dragoste

aventurinul atrage fericirea și norocul

calcitul auriu va aduce energie și sănătate

agatul aduce fericire și sănătate.

Pe lângă talisman, în cutie vă așteaptă și o surpriză – un cod pentru joc bonus pe 7777.md, în care puteți câștiga unul dintre cele șapte diamante adevărate, 100 000 de lei și o mulțime de jocuri online gratuite și mize pentru sport.

Fiți parte a acestei campanii captivante în perioada 15 octombrie – 10 noiembrie. Campania ”Pietre prețioase” se desfășoară în oficiul de vânzări al Loteriei Naționale (Chișinău, bulevardul Ștefan cel Mare, 3), în chioșcurile Moldpresa și AKM Veteran, la autogări, în magazinele de cărți Librarius, la benzinăriile Petrom, Rompetrol, Lukoil, Vento și Tirex, în magazinele Casa Curată și Alcomarket, în chioșcurile de țigări Samrita (Bălți) și Fedcam (Cahul).

Vedeți aici detalii despre participarea la campanie. Încercați-vă norocul și primiți talismanul prețios!