Finalista jocului „MegaJackpot”, Minadora Frunze, a câștigat 250 000 de lei și o călătorie la Paris

13.10.2020

Noul episod al emisiunii „Loteria Națională” din 12 octombrie, la Prime, va rămâne în amintirea Minadorei Frunze din Chișinău. Femeia, în vârstă de 67 de ani, a devenit finalista jocului ”MegaJackpot” și a câștigat 250 000 de lei și o excursie la Paris în doar câteva minute.

Cartela cu cel mai mare număr - 41 - i-a asigurat accesul Minadorei în finală. Norocoasa a ales sectorul pentru MegaJackpot cu suma de 3 000 000 de lei.

Minadora a avut un joc excelent, cu adrenalină și emoții pozitive. Participanta a dat 3 presupuneri corecte în legătură cu la numerele din sfere, apoi a primit un bonus - excursie de 5 zile pentru doi în orașul îndrăgostiților - Paris. Ulterior, femeia a mai avut un răspuns corect, iar apoi a urmat prima eroare. Totuși, finalista a continuat să-și încerce norocul și a făcut o altă presupunere corectă, câștigând 250 000 de lei! La acea etapă, Minadora a luat decizia de a opri jocul.

Câștigătoarea este pensionară, are doi copii și doi nepoți. Norocoasa a fost invitată pe scena bunăstării datorită biletului ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia.

Ceilalți participanți la etapa preliminară „MegaJackpot” s-au ales cu premii garantate – câte 10 000 de lei fiecare și un nou bilet de loterie „Câștig pe toată viața”, care este încărcat cu premii de până la 2 000 000 de lei.

Aflați aici unde este cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.

Și tu poți să-ți încerci norocul în lupta pentru ca MegaJackpotul de până la 5 000 000 de lei!