Câștigătoarea „Seifurilor”, Natalia Alacheva, și-a dublat câștigul până la 130 000 de lei

13.10.2020

Natalia Alaceva din satul Lopățica, raionul Cahul, e pe valul norocului și se ține bine. Norocoasa a câștigat un televizor superb la Clubul VIP, 10 000 de lei datorită biletului ”Loto+”, iar acum, suma amețitoare de 130 000 de lei în cea mai recentă ediție a show-ului TV ”Loteria Națională” din 12 octombrie, la Prime.

Natalia și oponenta ei, Stela Rotaru din Chișinău, au avut posibilitatea să testeze generozitatea și imprevizibilitatea ”Seifurilor”. Stela a reușit să adune 130 000 de lei, dar două simboluri „X” au pus capăt participării sale la show și i-au împărțit câștigul în jumătate până la 65 000 de lei.

Natalia a acumulat 65 000 de lei în prima etapă a jocului. Finalista și-a dublat cu ușurință câștigul cu ajutorul seifurilor de aur și și-a confirmat titlul de favorită a norocului. Deschizând al doilea seif cu simbolul verde „x2”, câștigătoarea a izbucnit în lacrimi de fericire! Familia Alaceva a părăsit emisiunea cu emoții de neuitat și 130 000 de lei.

Natalia are 35 de ani, lucrează contabil la primăria din sat și educă trei copii alături de soțul ei. Soții Alaceva visează să cumpere un apartament la Cahul.

Chiar dvs. puteți deveni următorul participant al showului bunăstării și puteți să vă îmbogățiți datorită seifurilor ”Loteriei Naționale”!