Clubul VIP a anunțat numele câștigătorilor a trei premii valoroase

10.09.2020

Clubul VIP al Loteriei Naționale poate transforma biletele necâștigătoare în premii valoroase. Norocul și biletele înregistrate pe 7777.md vă vin în ajutor pentru a vă alege cu unul dintre câștigurile de vis. În data de 9 septembrie, Natalia Gordienko a organizat extragerile noi și a anunțat numele a trei câștigători.

7 777 lei

Sumă frumușică din patru de șapte se duce în portofelul lui Serghei Belous din satul Unguri, raionul Ocnița. Câștigătorului, în vârstă de 44 de ani, i-a adus noroc un bilet ”Cash x10” necâștigător.

Vedeți aici cum a avut loc extragerea.

Televizor Samsung 55 "Smart TV 4K

Televizorul Samsung cu un ecran imens de 55 de inch va decora casa Rodicăi Balmagambetova din Fălești. Norocoasa de 32 de ani se va bucura să vizioneze filme în rezoluție 4K.

Vedeți aici cum a avut loc extragerea.

Smartphone Samsung Galaxy A51

Smartphone-ul ultramodern Samsung Galaxy A51 i-a revenit lui Nicolae Sarioglo din satul Taraclia, raionul Cantemir. Favoritul destinului a primit acest premiu râvnit în schimbul unui bilet necâștigător „Loto +”, ediția a treia.

Vedeți aici cum a avut loc extragerea.

*Toate câștigurile obținute la Loteria Națională se acordă la prezentarea biletului norocos. Păstrați toate biletele înregistrate. Vă dorim mult noroc!