Câțiva norocoși din Găgăuzia au câștigat 344 000 de lei în doar o lună

14.07.2020

Găgăuzia a ocupat un loc de frunte pe harta norocului a Loteriei Naționale! În ultima perioadă, locuitorii din această regiune demonstrează curaj, insistență și noroc cu biletele Loteriei Naționale . În doar o lună, patru norocoși din Găgăuzia au obținut câștiguri în sumă de 344 000 de lei.

Vladimir Pilin deschide lista favoriților destinului. Bărbatul a câștigat 155 500 de lei chiar de ziua sa la show-ul ”Bani la greu”. Un alt norocos din Găgăuzia este Serghei Chiose, care s-a ales cu 70 500 de lei în același joc TV. Ivan Terzi din satul Beșghioz și-a completat bugetul cu 98 500 de lei în doar câteva minute și a demonstrat un joc plin de adrenalină și emoții pozitive. De asemenea, Maria Derevenco din Ceadîr-Lunga a câștigat 19 500 de lei.

Loteria Națională este gata să ofere încă multe surprize, premii bănești și bunuri materiale. Posibilitățile sunt nelimitate: biletele de loterie momentană, biletele electronice de loterie, extragerile Clubului VIP pe site-ul 7777.md (în cazul biletelor necâștigătoare), la jocul TV ”Loteria Națională” sau alte proiecte speciale.

Totul începe de la cele șapte tipuri de bilete ale Loteriei Naționale. Prindeți valul norocului!

În Găgăuzia, biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate la filialele Poșta Moldovei și autogări, chioșcurile Moldpresa, la benzinăriile Petrom, Rompetrol, Lukoil, Vento, Bemol, Tirex, Avante, Basa Petrol, la oficiile Moldtelecom, în rețelele de supermarketuri Linella, Fidesco, Bonus, Family Market, COOP și în alte unități comerciale alimentare, în magazinele AlcoMarket, Casa Curată, Alina Cosmetics, Împărăția Curățeniei.

Cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor îl găsiți pe hartă.