46 de oameni s-au bucurat de ”Bani la greu” de aproape 2,5 milioane de lei din partea Loteriei Naționale

03.07.2020

Toată luna iunie, 46 de oameni au văzut cu ochii lor ce înseamnă ”Bani la greu” și au devenit mai bogați cu aproape 2 milioane și jumătate de lei. Ultimul joc din această campanie fierbinte a avut loc în data de 1 iulie, iar două doamne au plecat din platou cu bani și emoții frumoase. În mai puțin de 10 minute, Vasilisa Proseanchina din Cahul s-a ales cu 18 250 de lei. Femeia de 57 de ani spune că suma dată reprezintă venitul ei pentru o jumătate de an de muncă. Adversara sa din joc, Maria Dimineț din Chișinău, a completat bugetul familiei cu 65 000 de lei.

Recordul jocului a fost stabilit în data de 18 iunie de către Vasile Tîrșu din Orhei, care și- a pus în buzunare suma grea de 188 500 de lei.

Doi jucători și-au sărbătorit ziua de naștere în platoul de filmare și s-au bucurat de câștiguri impresionante. Vladimir Pilin din Vulcănești și-a rotunjit contul cu 155 500 de lei, iar Serghei Chiose, tot din Vulcănești, a plecat cu 70 500 de lei.

De pe urma acestei campanii se vor bucura și copiii din satul Corlăteni, raionul Râșcani. În jocul inaugural, din data de 1 iunie, cântăreții Cornelia Ștefăneț și Igor Cuciuc au acumulat împreună 87 000 de lei , iar banii au fost donați pentru caritate . Loteria Națională a decis amenajarea unui teren de joacă în cea mai norocoasă localitate de țară, unde au fost obținute multe câștiguri la loterie și la jocurile TV. Acest teren va fi inaugurat imediat ce autoritățile vor permite.

Loteria Națională anunță că deși campania BANI LA GREU s-a încheiat, numeroase câștiguri cu multe zerouri mai sunt disponibile în biletele de loterie, în cele electronice de pe 7777.md, dar și în Clubul VIP, în care în schimbul biletelor necâștigătoare pot fi obținute premii importante – automobile noi, gadgeturi, bani și excursii în orașe superbe din lume.