Loteria Națională a oferit 83 250 de lei în ultimul joc ”Bani la greu”

02.07.2020

Cel mai fierbinte show TV al verii a ajuns la final! Sfârșitul încununează opera, iar sumele obținute de ultimii doi participanți ai jocului ”Bani la greu” confirmă acest lucru. În data de 1 iulie, Vasilisa Proseanchina din Cahul și Maria Dimineț din Chișinău au câștigat suma fantastică de 83 250 de lei în doar 10 minute.

Vasilisa Proseanchina s-a ales cu o colecție impresionantă de diamante ce valorau 36 500 de lei, însă cele două ”X-uri” buclucașe i-au înjumătățit câștigul. Femeia de 57 de ani a părăsit emisiunea cu 18 250 de lei și o doză enormă de satisfacție. ”E o sumă bună. Jumătate de an ar trebui să lucrez pentru ea”, a spus norocoasa.

Totodată, jocul Mariei Dimineț a fost scurt, clar și profitabil! Timp de câteva minute, mămica a trei copii a reușit să aducă în bugetul familiei sale 65 000 de lei. Câștigătoarea a spus că visează la propria locuință, iar banii vor fi investiți în acest scop. ”Îndemn toți moldovenii să cumpere bilete pentru că într-adevăr este real”, a menționat finalista.

În perioada campaniei estivale ”Bani la greu”, 46 de moldoveni au câștigat sume impresionante în valoare de 2 428 500 de lei.