Participantă de rezervă ”Bani la greu”, Zorina Liubcic: ”Întotdeauna port norocul cu mine”

01.07.2020

O zi obișnuită de lucru s-a transformat într-o experiență de neuitat pe scena ”Bani la greu” pentru Zorina Liubcic din satul Făleștii Noi, raionul Fălești. Norocoasa a fost invitată la filmările jocului TV special din 30 iunie în calitate de participantă de rezervă și a rămas fără cuvinte după ce a câștigat 57 000 de lei în doar câteva minute.

Și Valeriu Munteanu din satul Cania, raionul Cantemir, a avut ocazia să vadă cu ochii lor ce însemnă ”Bani la greu” câștigați ușor. Bărbatul de 58 de ani a fost cucerit de strălucirea diamantelor Loteriei Naționale, dar cele două ”X-uri” ghinioniste au pus capăt jocului său. Prin urmare, participantul și-a umplut buzunarele cu 13 000 de lei.

Zorina Liubcic a fost admisă în a doua etapă a jocului cu 22 000 de lei. Femeia de 44 de ani a mizat pe noroc și a reușit să-și suplinească bugetul cu 57 000 de lei. Zorina lucrează cusătoreasă, are 3 copii și 2 nepoți. Norocoasa a spus că a avut o presimțire și, chiar cu o zi înainte de a fi invitată la emisiune, a pus toate biletele în geantă. ”Întotdeauna port norocul cu mine. E ca un vis. În adâncul sufletului credeam că o să ajung la dumneavoastră”, a povestit câștigătoarea.

Cu banii obținuți la show, Zorina o va ajuta financiar pe sora sa pentru o intervenție chirurgicală, va finaliza construcția casei și va oferi daruri copiilor.

La sfârșitul emisiunii, Zorina a avut marea onoare și responsabilitate de a alege ultimii doi participanți care vor lupta pentru ”Bani la greu”. În data de 1 iunie, Vasilisa Proseanchina din Cahul și Maria Dimineț din Chișinău vor urca pe scena Loteriei Naționale pentru a se îmbogăți regește.

Nu ratați ultima ediție a jocului TV special ”Bani la greu” la ora 20:45, la Prime!

Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi:

· 15:30 la Publika TV

· 18:50 la Primul în Moldova

· 19:30 la Domashniy

· 19:50 la Canal 3

· 20:00 la Canal 2

· 22:30 la СТС

· 23:20 la Canal 5