Un tată cu trei copii a câștigat 82 000 de lei în jocul ”Bani la greu”

24.06.2020

Banii aduc fericire, mai ales dacă sunt ”Bani la greu” câștigați ușor! De acest lucru s-au convins alți doi norocoși, care au avut un joc de excepție în proiectul TV special. În data de 23 iunie, Dumitru Morari din Ungheni și Ion Catana din Chișinău au concurat pentru sumele ascunse în diamantele sclipitoare ale Loteriei Naționale și s-au întors acasă cu buzunarele pline.

Dumitru a acumulat 25 500 de lei în prima etapă a jocului, însă a dat de două ”X-uri” malefice și a părăsit studioul cu 12 750 de lei. Bărbatul de 47 de ani lucrează croitor la o fabrică din Ungheni. El a spus că acești bani îl vor ajuta să-și conecteze casa la gaz.

Concurentul lui, Ion Catana, a fost admis în finală și, în câteva clipe, și-a majorat câștigul de la 46 000 la 82 000 de lei . Bărbatul de 36 de ani are trei copii și lucrează șef de secție menaj la un spital din capitală. El nu-și putea stăpâni emoțiile de bucurie și a spus: ” Eram sceptic, dar acum recomand tuturor să participe”. Cu acești bani, norocosul va rambursa creditul ipotecar și va oferi cadouri copiilor.

Ion a ajutat-o pe Natalia Gordienko să aleagă noii preferați ai destinului care vor concura pentru ”Bani la greu”. Astfel, Irina Manjelei din Condrița, Chișinău și Oxana Harcenco din Ștefan Vodă vor urca astăzi pe scena cu posibilități nelimitate.

Urmăriți noua ediției a show-ului ”Bani la greu” la ora 20:45, la Prime!

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor:

· 15:30 la Publika TV

· 18:50 la Primul în Moldova

· 19:30 la Domashniy

· 19:50 la Canal 3

· 20:00 la Canal 2

· 22:30 la СТС

· 23:20 la Canal 5

Pentru a participa la jocul TV ”Bani la greu”, doritorii trebuie să înregistreze codul oricărui bilet de loterie pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să găsească în el câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Biletele cu acest câștig sunt incluse în extragerea de a doua zi, de luni și până vineri. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la tombola de luni.

Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” se păstrează pe contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de a deveni milionar!

Vedeți aici a treia ediție a jocului TV ”Bani la greu”

Regulile jocului TV special ”Bani la greu”.