”Bani la greu”: Săptămâna a început cu premii generoase pentru un bărbat din Chișinău și o femeie din Găgăuzia

23.06.2020

Doi favoriți ai destinului au început săptămâna cu dreptul și au simțit din plin greutatea banilor oferiți de Loteria Națională. În data de 22 iunie, Andrei Bîzgu din Chișinău și Maria Derevenco din Ceadîr-Lunga și-au testat norocul la jocul TV special ”Bani la greu”.

Maria a acumulat 39 000 de lei în prima etapă a jocului, dar al doilea ”X” i-a înjumătățit câștigul. Femeia de 39 de ani a câștigat 19 500 de lei în doar câteva minute. Norocoasa a ajuns la emisiune datorită biletului ”Loto+”.

Astfel, Andrei Bîzgu a fost invitat în finală și, prin câteva apăsări ale butonului roșu, și-a majorat câștigul până la 75 000 de lei! Finalistul de 36 de ani lucrează la Administrația Națională a Penitenciarelor. El a spus că, datorită acestui câștig, va achita o parte din creditul ipotecar al apartamentului procurat recent și va oferi daruri fiicei sale.

Câștigătorul a ajutat la selectarea altor doi participanți ai show-ului generos. Dumitru Morari din Ungheni și Ion Catana din Chișinău vor vizita studiul ”Bani la greu” în data de 23 iunie.

Urmăriți astăzi noua ediției a show-ului ”Bani la greu” la ora 20:45, la Prime!

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor:

· 15:30 la Publika TV

· 18:50 la Primul în Moldova

· 19:30 la Domashniy

· 19:50 la Canal 3

· 20:00 la Canal 2

· 22:30 la СТС

· 23:20 la Canal 5

Pentru a participa la jocul TV ”Bani la greu”, doritorii trebuie să înregistreze codul oricărui bilet de loterie pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să găsească în el câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Biletele cu acest câștig sunt incluse în extragerea de a doua zi, de luni și până vineri. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la tombola de luni.

Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” se păstrează pe contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de a deveni milionar!

Vedeți aici a treia ediție a jocului TV ”Bani la greu”

Regulile jocului TV special ”Bani la greu”.