Cel mai tânăr participant al jocului ”Bani la greu” a câștigat 65 500 de lei

20.06.2020

În data de 19 iunie, platoul de filmări al jocului ”Bani la greu” a fost doldora de energie pozitivă și noroc! În câteva minute, doi norocoși au primit câștiguri în sumă de 77 500 de lei. Alina Hariton din Măgdăcești, Criuleni și Cristian Popovici din Recea, Râșcani, au luptat pentru titlul onorific de milionar al Loteriei Naționale!

Cristian de 20 de ani este cel mai tânăr participant al campaniei și lucrează în domeniul construcțiilor. Alina , în vârstă de 29 de ani, educă trei copii și deocamdată e în concediu de maternitate. Tocmai din acest motiv suma de 12 000 de lei, câștigată în prima etapă a jocului, este foarte binevenită. ”Mi-a făcut o mare onoare și plăcere să vă văd și să particip la acest joc”, și-a exprimat emoțiile Alina.

Concurentul ei a ajuns în finală și a câștigat 65 500 de lei. Norocosul a povestit că va cheltui banii pentru a repara casa, procurată recent. Participarea la show i-a fost asigurată de biletul ”Realizează-ți visele”.

Finalistul l-a ajutat pe Mircea Marco să stabilească noii participanți ai emisiunii. Luni, în data de 22 iunie, Andrei Bîzgu din Chișinău și Maria Derevenco din Ceadîr-Lunga vor urca pe scena ”Bani la greu”.

Urmăriți luni noua ediție a show-ului TV ”Bani la greu” la 20:45, la Prime!

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor:

· 15:30 la Publika TV

· 18:50 la Primul în Moldova

· 19:30 la Domashniy

· 20:00 la Canal 2

· 19:50 la Canal 3

· 22:30 la СТС

· 23:20 la Canal 5

Pentru a participa la jocul TV ”Bani la greu”, doritorii trebuie să înregistreze codul oricărui bilet de loterie pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să găsească în el câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Biletele cu acest câștig sunt incluse în extragerea de a doua zi, de luni și până vineri. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la tombola de luni.

Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” se păstrează pe contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de a deveni milionar!

Vedeți aici a treia ediție a jocului TV ”Bani la greu”

Regulile jocului TV special ”Bani la greu”.