Încă un bărbat din Vulcănești a câștigat o sumă considerabilă chiar de ziua sa în jocul ”Bani la greu”

13.06.2020

Serghei Chiose din Vulcănești și-a sărbătorit ziua de naștere chiar pe scena jocului TV special ”Bani la greu”, când a împlinit 60 de ani și a câștigat 70 500 de lei î n câteva minute! Deja al doilea locuitor din Vulcănești a primit un cadou extraordinar din partea norocului chiar de ziua sa. Exact cu o săptămână în urmă, Vladimir Pilin a câștigat 155 500 de lei, în jocul ”Bani la greu”, când a aniversat 39 de ani !

Și Eugeniu Urușciuc din Chișinău (participant de rezervă) a jucat pentru sume de peste 1 000 000 de lei pe scena Loteriei Naționale, dar a părăsit platoul cu 11 000 de lei două ce a dat de două ”X-uri”.

Norocosul zilei, Serghei Chiose, a continuat jocul în a doua rundă, iar câștigul lui a crescut până la 70 500 de lei! Participarea la show-ul cu premii incredibile i-a fost asigurată de biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia. ”Nu am avut vreodată atâția bani. Voi cumpăra cadouri celor cinci nepoți”, a spun câștigătorul.

Totodată, biletul preferat al lui Eugeniu este ”Piramidele de Aur”, având în vedere că anul trecut i-a oferit câștigul de 10 000 de lei, iar acum – participarea la jocul TV special ”Bani la greu”.

Serghei a împărțit din norocul său și l-a ajutat pe Mircea Marco să aleagă noii participanți ai emisiunii. Valentina Răuțu din Băhrinești, Florești și Valeri Bivol din Chișinău vor concura, luni, pentru sume de peste 1 000 000 de lei.

Urmăriți noua ediție a show-ului ”Bani la greu” în data de 15 iunie, la 20:45, la Prime!

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor:

· 15:30 la Publika TV

· 19:30 la Domashniy

· 20:00 la Canal 2

· 19:50 la Canal 3

· 22:30 la СТС

· 23:20 la Canal 5

Pentru a participa la jocul TV ”Bani la greu”, doritorii trebuie să înregistreze codul oricărui bilet de loterie pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să găsească în el câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Biletele cu acest câștig sunt incluse în extragerea de a doua zi, de luni și până vineri. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la tombola de luni.

Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” se păstrează pe contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de a deveni milionar!

Vedeți aici a treia ediție a jocului TV ”Bani la greu”

Regulile jocului TV special ”Bani la greu”.