Jucătorii Loteriei Naționale au combinat plăcutul cu utilul pe 7777.md în mai – au câștigat în biletele electronice de loterie aproape 467 000 de lei

11.06.2020

Biletele electronice de loterie au răsplătit în luna mai jucătorii cu câștiguri totale în sumă de aproape 467 000 de lei. Comparativ cu luna precedentă, a crescut cu aproape 28 la sută numărul celor care preferă distracția profitabilă pe 7777.md.

Printre cei care și-au descoperit în luna mai norocul online se numără și Petru Comandari din Chișinău. Tânărul a câștigat 30 000 de lei cu un singur bilet electronic de loterie ”Trifoiul norocului” de numai doi lei!

În total, datorită acestui tip de bilet, internauții și-au pus în portofele mai mult de 257 000 de lei. Biletul electronic de loterie ”Trifoiul norocului” se remarcă prin jackpotul care crește permanent și este acum de aproape 86 000 de lei. De asemenea, aici pot fi câștigate excursii la Paris, Londra, Barcelona sau Roma, un lingou de aur, un smartphone, laptop sau televizor.

Câștigurile din alt bilet electronic de loterie, ”Comoara egipteană”, s-au ridicat în luna mai la mai mult 121 000 de lei. Acesta vă poate face multimilionar, datorită câștigurilor de TOP care încep cu 20 de mii de lei și pot ajunge la suma astronomică de 5 000 000 de lei.

Al treilea tip de biletele electronice de loterie, disponibil pe 7777.md, ”Comoara egipteană II”, este gata să schimbe norocul jucătorilor pe jackpotul în creștere, care în prezent este de peste 67 000 de lei. Totodată, participanții au șansa de a câștiga și un crossover japonez performant.

Prețul unui bilet electronic de loterie începe cu 2 lei. Contul de joc de pe 7777.md poate fi alimentat online, prin intermediul portofelele electronice și terminalelor de plată PayNet, Qiwi, RunPay, BPay, prin aplicația Mobile Banking de la Moldindconbank, prin transfer bancar sau la orice oficiu de la Poșta Moldovei.