O femeie din Orhei a câștigat la MegaJackpot 200 000 de lei

23.03.2020

Dintre cei cinci pretendenți la MegaJackpotul de până la 5 000 000 de lei , în noua ediție a jocurilor TV ale Loteriei Naționale, în data de 20 martie, norocul a pus ochiul pe o femeie din Orhei. Natalia Chiriac s-a ales cu cartela cu cel mai mare număr – 43. ”Roata destinului” i-a propus să joace pentru 2 000 000 de lei!

Natalia a început jocul cu două presupuneri corecte în privința numerelor din sfere, după care a urmat prima greșeală. Finalista a decis, însă, să meargă mai departe și a venit cu alte două presupuneri corecte. Acestea i-au permis să câștige 200 000 de lei . La această sumă, Natalia a decis să pună capăt jocului.

Natalia are 40 de ani, e căsătorită și are o fiică. Îmreună cu soțul, ea administrează o afacere în domeniul comerțului la Moscova. Norocoasa a povestit că va cheltui câștigul pentru amenajarea casei. Participarea la show i-a fost asigurată de biletul ”Cash Înzecit”.

Eena Morari din Rezina, Stela Crăciun din Parcova, raionul Edineț, Alina Căpățînă din Chișinău și Alexandru Graur din Soroca au primit premiile garantate – câte 10 000 de lei și câte un bilet ”Cash Înzecit”.

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei și la autogările din țară, la chioșcurile Moldpresa, AKM-Veteran, la benzinăriile Petrom, LUKOIL, Rompetrol, n librăriile Librarius, în rețelele de supermarketuri Nr.1, FIDESCO și Linella, în magazinele AlcoMarket, Casa Curată și Alina Cosmetics, dar și în toate punctele comerciale ale companiilor Le Bridge și Orbico. Vedeți aici unde ase află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.