Mariana Nica din satul Terebna a câștigat 300 000 de lei la ”MegaJackpot”

10.02.2020

Noua ediție a jocurilor TV ale norocului din 7 februarie va fi de neuitat pentru Mariana Nica din satul Terebna, raionul Edineț. Mama a doi copii, în vârstă de 36 de ani, a devenit finalista jocului ”MegaJackpot” datorită cardului cu cel mai mare număr - 48. Când a înțeles că este câștigătoare, Mariana a dat frâu liber emoțiilor și a izbucnit în plâns. „Roata Norocului” a ales pentru ea MegaJackpotul de 2 milioane de lei.

Mariana a mers cu încredere spre această sumă, dar a hotărât să oprească jocul la 300 000 de lei, pentru că făcuse o greșeală.

Mariana este în concediu de îngrijire a copiilor săi, visează să finalizeze cât mai curând construcția casei. Biletul care i-a permis accesul la show a fost „Loto+”, ediția a treia.

Ceilalți participanți ai etapei preliminare a jocului ”MegaJackpot” s-au ales cu premii garantate – câte 10 000 de lei și biletul ”Bingo Loto”.

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei, în chioșcurile Moldpresa, Veteran, la benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în magazinele de cărți Librarius, în rețelele de supermarkete Nr1, FIDESCO și Linella, în magazinele AlcoMarket, Casa Curată и Alina Cosmetics, dar și în toate punctele comerciale ale companiilor Le Bridge și Orbico. Vedeți aici unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.

Și Dvs. puteți ajunge să jucați pentru MegaJackpotul cosmic de până la 5 000 000 de lei!