Rodica Covaș din Chișinău este cel de-al 28-lea câștigător al ”Lunii Darurilor”

13.01.2020

”Anul nou a început cu dreptul pentru mine”, a declarat, în direct, la Prime, în data de 13 ianaurie, Rodica Covaș din Chișinău. Norocoasa este cel de-al 28-lea câștigător al campaniei ”Luna darurilor”. Rodica a optat pentru premiul bănesc în mărime de 150 000 de lei și nu pentru stilatul Renault Clio, deoarece are automobil.

Rodica s-a bucurat de câștig datorită biletului ”Realizează-ți visele”. Ea spune că e tipul norocos de bilet pentru ea. Toamna, tot cu ”Realizeazăți visele”, ea a obținut 1 000 de lei.

Rodica Covaș a transmis o părticică din norocul său celui de-al 29-lea câștigător al Lunii Darurilor, Grigore Catărău. Din păcate, Grigore nu a răspuns la telefon, iar organizatorii nu au reușit ulterior să dea de el. Echipa Loteriei Naționale îl așteaptă pe Grigore Catarău cu biletul câștigător. Conform regulilor campaniei ”Luna Darurilor”, biletul câștigător trebuie să fie prezentat în decurs de 24 de ore. În caz contrar, organizatorii își rezervă dreptul să aleagă un câștigător de rezervă.

Nu pierdeți ediția din data de 14 ianuarie, la Prime, a ”Lunii Darurilor”. La 20:50, Mircea Marco va anunța numele ultimului câștigător, al 30-lea din cea mai generoasă campanie din istoria Moldovei. Bugetul acesteia este de peste 4 500 000 de lei.

Precizăm că toate biletele înregistrate pentru ”Luna Darurilor” participă și la extragerile pentru Jocurile TV ale Loteriei Naționale. Emisiunea are loc în fiecare săptămână și în joc sunt puse câte un automobil nou și peste 5 000 000 de lei în fiecare ediție. Continuați să înregistrați bilete și participați la extragerile pentru Jocurile televizate ale norocului.

Vă amintim că de la 1 ianuarie 2020, câștigurile mai mari de 240 de lei se impozitează cu 12%, potrivit modificărilor la legislație.

Regulile generale ale jocului ”Luna Darurilor”