Tatiana David a câștigat 250 000 de lei în MegaJackpot

13.01.2020

Tatiana David din satul Pănășești, raionul Strășeni, a avut ocazia să joace pentru Megajackpotul colosal de până la 5 000 000 de lei în ediția de Crăciun a showului TV ”Loteria Națională”, difuzată în data de 10 ianuarie, la Prime.

Ea și-a depășit concurenții în etapa de preselecție datorită cartelei cu cel mai mare număr – 48. Finalista a stabilit, cu ajutorul ”roții belșului”, suma megajackpotului pentru care urma să joace - 2 500 000 de lei!

Tatiana a venit cu patru prognoze corecte consecutive privind numerele din sfere, după care a urmat prima greșeală. Finalista s-a consultat cu soțul, aflat și el în studio, și a decis să continue jocul. Ea a mai făcut o presupunere corectă, care i-a adus 250 000 de lei. Tatiana a decis să pună punct jocului la această sumă frumoasă

Câștigătoarea are 49 de ani și este învățătoare. Ea a dedicat 30 de ani pedagogiei. Soțul Tatianei, Petru Popovici, se ocupă de afaceri – are o prisacă. Familia a decis că va investi câștigul în dezvoltarea businessului apicol și va cumpăra stupi.

Participanții la etapa de preselecție a ”Mehajackpotului” au primit, cu ocazia Crăciunului, premii suplimentare din partea Loteriei Naționale. Fiecare dintre ei a ales câte un dar de Crăciun, în care se acundeau sume de la 20 000 la 100 000 de lei.

Ina Filimon din Lăpușna, Hâncești, a obținut un certificat de 40 000 de lei. Alexandru Șeremet din Chișinău s-a ales cu 30 000 de lei. Alexandru Bordian din Chișinău a primit de Crăciun 60 000 de lei, iar Tatiana Ghenciu din Cimișlia – 20 000 de lei.

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei, în chioscurile Moldpresa, Veteran, la benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în magazinele de cărți Librarius, în rețelele de supermarketuri Nr1, FIDESCO și Linella, în magazinele AlcoMarket, Casa Curată și Alina Cosmetics, dar și în toate punctele de vânzări ale companiilor Le Bridge și Orbico. Vedeți aici unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.

Și Dvs. puteți ajunge să jucați pentru MegaJackpotul cosmic de până la 5 000 000 de lei!