Boris Pereteatco a câștigat cel mai dorit premiu din Clubul VIP al Loteriei Naționale – automobilul Renault Megane

31.12.2019

Cel mai râvnit premiu al Clubului VIP - superbul automobil Renault Megane ajunge în Orhei. Acesta a fost câștigat de către Boris Pereteatco. Numele acestuia a fost stabilit prin tragere la sorți, în data de 27 decembrie, în direct, la Prime, de către Mircea Marco. Pentru aceasta, prezentatorul a apelat la un program special, certificat, bazat pe generatorul de numere aleatorii.

Bărbatul de 59 de ani se ocupă de gospodărie și are 3 fii. Norocosul a povestit despre emoțiile pe care le-a trăit, când a aflat de câștig. ”Toți au fost fericiți, săreau de bucurie, nimeni nu a închis un ochi până dimineață. Toți mă felicită”, spune Boris Pereteatco.

”Mașina este economă, cu un salon spațios, frumos. Îmi place foarte mult culoarea albă. Vara vom merge cu toată familia la mare, cu mașina”, a împărtășit din planuri norocosul.

Data viitoare, anume Dvs. puteți deveni proprietarul unui automobil nou din parcul auto al Clubului VIP al Loteriei Naționale. Înregistrați biletele necâștigătoare pe site-ul www.7777.md și participați la exdtrageri. Vă dorim succes!