O norocoasă a câștigat 5 000 de lei cu e-biletul de loterie “Trifoiul norocului” pe 7777.md

20.07.2020

Biletele electronice ale Loteriei Naționale de pe site-ul www.7777.md continuă să-și bucure jucătorii cu premii generoase! Acest lucru l-a simțit din plin o favorită a destinului. E.P. din Telenești a jucat cu e-biletul “Trifoiul norocului” de doar 5 lei și a câștigat 5 000 de lei prin câteva clickuri!

Loteria Națională o felicită pe E.P. și îi dorește încă multe câștiguri pe cinste. Biletele electronice de loterie presupun un joc online palpitant și posibilitatea de a câștiga premii bănești și bunuri materiale. “Trifoiul norocului” este impresionant datorită jackpotului, care este în creștere permanentă - 89 500 de lei la momentul de față. De asemenea, cu acest bilet puteți câștiga c ălătorii la Paris, Londra, Barcelona sau Roma, un lingou de aur, smartphone, notebook sau un televizor.

Prețul unui bilet electronic de loterie începe de la 2 lei. Contul de joc poate fi suplinit online, prin intermediul portofelelor electronice și terminalelor de plată PayNet, Qiwi, RunPay, BPay, aplicației Mobile Banking Moldindconbank, transferurilor bancare și la oficiile Poșta Moldovei.