DESPRE NOI

Loteria Națională a Moldovei (LNM) aparține pe deplin Agenției Proprietății Publice și este un monopol oficial de stat, având permisiunea corespunzătoare de a organiza loterii și jocuri de noroc.


LNM a fost creată pentru a asigura protecția drepturilor consumatorilor la cel mai înalt nivel, împotriva fraudei, spălărilor de bani, dependenței de jocuri sau altor infracțiuni financiare. LNM este responsabilă de stabilirea controlului asupra tuturor aspectelor legate de jocurile de noroc pe teritoriul Republicii Moldova, suprimând activitățile ilegale în domeniul jocurilor de noroc.

Le oferim oamenilor posibilitatea de a participa la jocuri care oferă emoții, plăcere și șansa de a câștiga premii materiale și financiare incredibile.

În plus, conducerea consideră că reglementarea și marketingul activităților legate de jocurile de noroc vor aduce beneficii financiare substanțiale bugetului de stat, care pot fi direcționate către educație, sănătate, sport, cultură și infrastructură.

Misiunea

Suntem responsabili social pentru organizarea jocurilor de noroc și a loteriei, în condiții clar definite și controlate, în interesul cetățenilor moldoveni.


Perspective

LNM își propune să devină lider și etalon al marketingului corect în domeniul jocurilor de noroc și a loteriei. Creăm un model ideal, similar cu cel din Europa și  Occident, care de zeci de ani și-a creat o reputație impecabilă pe piața mondială.