REGULI SPECIFICE PENTRU ANUMITE PARIURI ÎN FUNCȚIE DE CATEGORIILE DE COMPETIȚII ȘI EVENIMENTE SPORTIVE

REGULI SPECIFICE PENTRU ANUMITE PARIURI ÎN FUNCȚIE DE CATEGORIILE DE COMPETIȚII ȘI EVENIMENTE SPORTIVE

Art.22. Fotbal

(1) Decizia privind mizele pe rezultatul meciului se ia, de fiecare dată, în baza a doua jumătăți din numărul planificat de minute, dar și a timpului alocat de arbitru pentru traumatisme și alte momente care duc la oprirea jocului. Aici nu se include timpul suplimentar și loviturile de departajare, dacă nu e specificat altfel.

(2) Cornerele stabilite, dar neexecutate nu se iau în calcul.

(3) Autogolurile nu se iau în calcul la ofertele ”Jucătorul care a marcat în orice moment” (Anytime Goalscorer), ”Jucătorul care a marcat Х goluri” (Player to score X), ”Următorul care a marcat” (Next Goalscorer) și în alte situații de acest gen.

(4) Toți jucătorii care au participat la meci după începutul partidei sau după precedentul gol se consideră jucători care au participat la meci.

(5) Toți jucătorii care participă la eveniment în momentul dat sunt indicați în listă.

(6) Dacă, dintr-un anumit motiv, un gol este marcat de un jucător care nu este în listă, mizele pentru jucătorii din listă rămân în vigoare.

(7) Marketele ”Jucătorul care a marcat în orice moment”, ”Jucătorul care a marcat Х goluri” și ”Următorul care a marcat” sunt validate în baza inserturilor TV și statisticii Press Association, dacă nu există indicii directe că această statistică este greșită.

(8) Marketele de interval se calculează în baza timpului anunțat de televiziune. Dacă timpul nu a fost anunțat la TV, acesta se calculează în baza timpului disponibil al meciului.

(9) Marketele de interval ale golurilor se calculează în baza timpului când meciul traversează linia, nu când a avut loc lovitura.

(10) Marketele de interval ale cornerelor se calculează în baza timpului executării cornerului, nu când a fost scăpat sau stabilit.

(11) Marketele cartonașelor de interval se calculează în baza timpului când se rată cartonașului, nu a timpului încălcării regulilor.

(12) Ofsaidurile se calculează în baza timpului când arbitrul ia decizia. Această regulă se aplică față de orice situație în care a fost implicată asistența video a arbitrului.

(13) Marketele pentru penalti se calculează în baza timpului când arbitrul ia decizia. Această regulă se aplică față de orice situație în care a fost implicată asistența video a arbitrului.

(14) Penalti-urile care au fost stabilite, dar neexecutate nu se iau în calcul.

(15) Tipuri de goluri:

a) de penalizare: pentru ca un gol să fie considerat de penalizare, balonul trebuie să fie trimis prin lovitură liberă sau corner. Loviturile respinse se iau în calcul până în momentul în care va fi marcat un gol de un jucător liber sau jucător care execută cornerul;

b) Penalti: golul trebuie să fie marcat direct de la linia de penalti. Golurile după respingerea unui penalti fără marcare nu se iau în calcul;

c) Autogol: gol declarat drept gol în propria poartă;

d) Gol cu capul: ultima parte a corpului cu care jucătorul ce marchează golul atinge balonul trebuie să fie capul;

e) Lovitura (Shot): gol marcat cu orice altă parte a corpului, cu excepția capului. În același timp, alte goluri aici nu intră;

f) Fără gol.

(16) Dacă marketul se deschide cu un cartonaș roșu eronat, care ulterior a fost anulat sau recunoscut drept incorect, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(17) Dacă au fost propuși coeficienți cu timp greșit al meciului (cu diferență de peste cinci minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(18) Dacă a fost afișat un scor greșit, toate marketele se anulează pentru perioada în care a fost afișat scorul greșit.

(19) În cazul în care categoria sau denumirea echipei sunt afișate greșit, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(20) Un cartonaș galben se consideră un cartonaș, iar cele roșu și galben-roșu – se consideră două. Al doilea cartonaș galben pentru același jucător, care se transformă în cartonaș roșu, nu se ia în calcul. Ca urmare, un jucător nu poate acumula mai mult de 3 cartonașe.

(21) Cartonașul galben se consideră echivalent cu 10 puncte, iar roși și galben - cu 25. Al doilea cartonaș galben pentru același jucător, care se transformă în cartonaș galben-roșu nu se ia în calcul. Respectiv, un jucător nu poate acumula mai mult de 35 puncte.

(22) Calculele se fac în conformitate cu toate dovezile existente ale cartonașelor arătate în timpul unui joc standard de 90 de minute.

(23) Cartonașele arătate după meci nu se iau în calcul.

(24) Cartonașele pentru cei care nu joacă (jucătorii înlocuiți, managerii, jucătorii de pe banca de rezervă) nu se iau în calcul.

(25) Dacă formatul meciului a fost schimbat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(26) Dacă meciul amical s-a încheiat prin decizia arbitrului după minutul 80, toate (pariurile) mizele rămân în vigoare.

Art.23. Tenis

(1) În cazul eliminării sau plecării jucătorului, toate pariurile (mizele) necalculate se anulează.

(2) În cazul întârzierilor din orice motive (condiții meteo, sau oricare alte motive), toate marketele rămân necalculate, iar primirea mizelor se reia odată cu continuarea meciului.

(3) Dacă arbitrul atribuie un punct de penalizare (sau mai multe puncte de penalizare), toate mizele rămân în vigoare.

(4) Dacă meciul s-a terminat înainte să se termine anumite puncte/jocuri, toate marketele legate de aceste puncte/jocuri se anulează.

(5) Dacă marketele rămân deschise cu scor greșit, care considerabil influențează coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) Dacă numele jucătorilor / denumirile echipelor sunt prezentate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele)

(7) În cazul refuzului de participare din partea jucătorului sau discalificării acestuia, toate marketele necalculate se anulează.

(8) Dacă meciul se decide la Tie-break, acesta se ia în calcul ca al treilea set.

(9) Fiecare Tie-break sau Match-Tie-break se consideră ca 1 game.

Art.24. Baschet

(1) Dacă nu este indicat altceva, marketele nu țin cont de timpul suplimentar.

(2) Dacă au fost propuși coeficienți cu timp eronat al meciului (cu diferență de peste 2 minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(3) Dacă marketele rămân deschise cu scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă meciul se termină la egalitate și pentru calificare se introduce timp suplimentar, marketele sunt calculate în baza rezultatului de la sfârșitul timpului de bază.

(5) Dacă meciul se termină până la acumularea a Х puncte, marketul pentru acesta se consideră nevalabil (se anulează). ”Cine aduce cel de-al X punct” (inclusiv în timpul suplimentar), ”Ce echipă va acumula prima X puncte” (inclusiv în timpul suplimentar).

(6) Marketul ”Va fi sau nu stabilit timp suplimentar” se calculează ca ”da”, dacă la finalul timpului de bază meciul se încheie la egalitate, indiferent dacă a fost sau nu jucat timp suplimentar.

Art.25. Fotbal american

(1) În cazul întârzierii din orice motiv (ploaie, întuneric, etc) toate marketele rămân necalculate, iar acceptarea mizelor se reia odată cu continuarea meciului.

(2) Dacă nu este indicat altceva, marketele nu includ timpul suplimentar.

(3) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) În cazul în care coeficienții au fost oferiți cu timp eronat al meciului (cu diferență de peste 89 de secunde), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Dacă se arată un scor eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele), pentru intervalul respectiv de timp.

(6) În cazul tuturor meciurilor anulate sau amânate toate marketele se consideră nevalabile, dacă meciul nu continuă conform programului săptămânal al NFL (de joi și până miercuri, conform timpului stadionului local).

(7) Dacă echipele sunt prezentate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(8) Toți jucătorii propuși se consideră activi (runners).

(9) În lipsa altor (următoarelor) Tuch-down, marketul ”Autorul următorului Tuch-down (inclusiv în timpul suplimentar)” se anulează.

(10) Jucătorii care nu sunt indicați în listă se consideră ”alți jucători” la calculare. Atrageți atenție că acest lucru nu îi vizează pe jucătorii indicați fără coeficienți activi.

(11) Jucătorul echipei din apărare sau echipelor speciale se examinează ca participant 1 (unu) sau participant 2 (doi) pentru calcule, chiar dacă participantul este indicat ca rezultat aparte.

(12) Marketul se calculează în baza inserturilor TV și statisticilor asociațiilor oficiale, dacă nu există indicii clari că aceste statistici nu sunt exacte.

Art.26. Hochei pe gheață

(1) Toate marchetele (cu excepția celor de intervale, timp suplimentar și bullit) se calculează numai în baza timpului de bază, dacă în market nu este indicat altfel.

(2) Dacă jocul se decide printr-o serie de bullit, în scopuri de calculare, la scorul echipei câștigătoare și la rezultatul jocului se adaugă un gol. Această regulă vizează toate marchetele, inclusiv timpul suplimentar și bullit.

(3) Dacă marketul rămâne închis când s-au produs deja astfel de evenimente ca goluri sau bullituri, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă au fost oferiți coeficienți cu timp greșit al meciului (cu diferență de peste 2 minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Dacă a fost indicat un scor greșit, toate marchetele vor fi anulate pentru intervalul de timp în care era arătat scorul greșit.

Art.27. Baseball

(1) Dacă Inningul s-a încheiat înainte de acumularea a Х puncte (inclusiv în Inningurile suplimentare), marketul «Cine va aduce punctul X (inclusiv în timpul suplimentar)” va fi considerat nevalabil (anulat).

(2) Marketul “Când se va decide meciul” va fi calculat prin ”Oricare Inning suplimentar”, dacă la finalul timpului regulamentar (după 9 Inninguri depline) meciul se termină la egalitate, indiferent dacă s-a jucat sau nu timp suplimentar (Inninguri suplimentare).

(3) Marketul «Va fi sau nu oferit timp suplimentar” se calculează ca ”Da”, dacă la finalul timpului de bază (după 9 Inninguri depline) meciul se termină la egalitate, indiferent dacă s-a jucat sau nu timp suplimentar (Inninguri suplimentare).

(4) Posibilele Inninguri suplimentare nu se iau în calcul, dacă nu este indicat altfel.

(5) Toate marchetele vor fi nule la rezultat final după 9 Inninguri (8 ½ Inninguri dacă la această etapă conduce echipa gazdelor).

(6) Dacă meciul se întrerupe sau se anulează fără continuare în aceeași zi, toate marketele necalculate se anulează.

(7) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.28. Handbal

(1) Dacă meciul se încheie până la atingerea X puncte, marketul «Cine va aduce punctul X (inclusiv în timpul suplimentar)” se consideră nevalabil (se anulează).

(2) Dacă meciul se încheie până la atingerea X, marketul ”Ce echipă va acumula prima X puncte (inclusiv în timpul suplimentar)” se consideră nevalabil (se anulează).

(3) Toate marketele (cu excepția “Cine va marca Х puncte” și ”Ce echipă va acumula prima X puncte” se calculează numai pentru timpul de bază.

(4) Dacă în meci are loc serie de penalti de la 7 metri, marketele ”Cine va aduce punctul X” și ”Ce echipă va acumula prima X puncte” se anulează.

(5) Dacă au fost oferiți coeficienți cu timp greșit al meciului (cu diferență de peste 3 minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.29. Volei

(1) Dacă setul se încheie înainte de acumularea a Х puncte, marketul ”Cine va marca punctul Х în setul [y]” se consideră nevalabil (se anulează).

(2) Dacă meciul nu a fost finalizat, toate marketele necalculate se anulează.

(3) Setul de aur nu se ia în calcul în niciunul dintre marketele indicate.

(4) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Deducerea oficială din suma punctelor se ia în calcul de toate marketele nedefinite. Marketele care au fost deja definite nu iau în calcul deducerile.

Art.30. Volei de plajă

(1) Dacă setul se încheie înainte de acumularea a Х puncte, marketul ”Cine va marca punctul Х în setul [y]” se consideră nevalabil (se anulează).

(2) Dacă meciul nu a fost finalizat, toate marketele necalculate se anulează.

(3) Setul de aur nu se ia în calcul în niciunul dintre marketele indicate.

(4) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Dacă meciul a fost întrerupt din cauza refuzului sau descalificării echipei, toate marketele necalculate se consideră nevalabile.

(6) Deducerea oficială din suma punctelor se ia în calcul de toate marketele nedefinite. Marketele care au fost deja definite nu iau în calcul deducerile.

Art.31. Futsal

(1) Toate marchetele (cu excepția marketelor pentru repriză, prima repriză, timp suplimentar și seria de penalti) se calculează numai pentru timpul de bază.

(2) Dacă meciul a fost întrerupt, dar continuă în decurs de 48 de ore după introducerea balonului în joc, toate mizele deschise vor fi calculate în baza rezultatului final. În caz contrar, toate mizele necalculate se anulează.

(3) Dacă marketul rămâne deschis când s-au produs deja astfel de evenimente ca gol cartonaș galben sau galben-roșu sau penalti, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă marketul a fost deschis cu cartonaș roșu, care ulterior a fost anulată sau recunoscută drept greșită, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Dacă au fost oferiți coeficienți cu timp eronat (cu diferență de peste 2 minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) Dacă a fost arătat scor greșit, toate marchetele vor fi anulate pentru intervalul de timp în care a fost arătat scorul greșit.

(7) În cazul în care categoria sau denumirea echipei au fost arătate greșit, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.32. Badminton

(1) Dacă setul se încheie până la acumularea de Х puncte, marketul ”Cine va marca punctul [X] în setul [numărul setului]” se consideră nevalabil (se anulează).

(2) Dacă meciul nu a fost terminat, toate marketele necalculate se anulează.

(3) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă meciul a fost întrerupt din cauza refuzului sau descalificării echipei, toate marketele necalculate se consideră nevalabile.

(5) Dacă numele jucătorilor / denumirile echipelor sunt arătate greșit, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) Deducerea oficială din suma punctelor se ia în calcul de toate marketele nedefinite. Marketele care au fost deja definite nu iau în calcul deducerile.

Art.33. Uniunea rugby și liga rugby

(1) Toate marchetele (cu excepția celor pentru jumătate de repriză, prima repriză, prelungiri și seria de penalti) se calculează numai pentru timpul de bază.

(2) Timpul de bază de 80 de minute: marketele au la bază rezultatul de la sfârșitul celor 80 de minute planificate de joc, dacă nu este indicat altfel. Acest timp include timpul compensat (accidentări) și oprirea jocului, dar nu include prelungirile, timpul pentru seria de penalti și golul de aur.

(3) Dacă marketul rămâne deschis după ce s-au produs așa evenimente ca schimb de goluri și cartonașe roșii, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă marketul a fost deschis cu cartonaș roșu, care ulterior a fost anulat sau declarat greșit, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Dacă au fost oferiți coeficienți cu timp greșit al meciului (cu diferență de peste 2 minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) În cazul în care categoria și denumirea echipelor au fost arătate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.34. Rugby -7

(1) Toate marchetele (cu excepția celor pentru jumătate de repriză, prima repriză, prelungiri și seria de penalti) se calculează numai pentru timpul de bază.

(2) Timpul de bază de 14/20 minute: marketele au la bază pe rezultatul de la sfârșitul celor 14/20 de minute planificate de joc, dacă nu este indicat altfel. Acest timp include timpul compensat (accidentări) și oprirea jocului, dar nu include prelungirile, timpul pentru seria de penalti și moarte întâmplătoare.

(3) Dacă marketul rămâne deschis după ce s-au produs așa evenimente ca schimb de goluri și cartonașe roșii, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă marketul a fost deschis cu cartonaș roșu, care ulterior a fost anulat sau declarat greșit, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) Dacă au fost oferiți coeficienți cu timp greșit al meciului (cu diferență mai mare de 1 minut), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) În cazul în care categoriile și denumirile echipelor au fost arătate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.35. Darts

(1) Dacă meciul nu a fost încheiat, toate marketele necalculate se anulează.

(2) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(3) Dacă numele jucătorilor/ denumirile echipelor sunt arătate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Țintirea în centru se ia în calcul drept check-out de culoare roșie.

Art.36. Snooker

(1) În cazul refuzului sau descalificării jucătorului toate mizele necalculate se consideră nevalabile.

(2) În cazul plasării repetate a piramidei, calculul rămâne neschimbat dacă rezultatul a fost determinat până la plasarea repetată a piramidei.

(3) Fallurile și bilele libere se iau în considerare la calcularea oricărui market Potted-Colour (literalmente: ”culoarea bilei băgată în buzunar”).

(4) Dacă frame-ul (setul de lovituri) a fost început, dar nu a fost finalizat, toate marketele bazate pe frame-uri vor fi anulate, cu excepția cazurilor în care rezultatul a fost deja definit.

(5) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(6) Dacă numele jucătorilor/ denumirea echipelor vor fi arătate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(7) Dacă meciul nu a fost încheiat, toate marketele necalculate se anulează.

Art.37. Tenis de masă

(1) Dacă setul se încheie până la obținerea a Х puncte, marketul ”Cine va obține punctul [X] în setul [Y]” se consideră nevalabil (se anulează).

(2) Dacă meciul nu a fost încheiat, toate marketele necalculate se anulează.

(3) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă numele jucătorilor/ denumirile echipelor sunt arătate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(5) În cazul refuzului sau descalificării jucătorului, toate marketele necalculate se anulează.

(6) Deducerea oficială din suma punctelor se ia în calcul de toate marketele nedefinite. Marketele care au fost deja definite nu iau în calcul deducerile.

Art.38. Bowling

(1) Dacă setul se încheie până la obținerea a Х puncte, marketul “Х set – ce echipă acumulează prima X puncte, Х set – ce echipă va câștiga punctul Х” se consideră nevalabil (se anulează).

(2) În cazul refuzului sau descalificării jucătorului, toate marketele necalculate se anulează.

(3) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) Dacă numele jucătorilor/ denumirile echipelor sunt arătate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.39. Chrichet

(1) Toate mizele pentru meciuri se calculează conform regulilor oficiale ale competiției. Dacă desfășurarea meciului este influențată de vremea rea, mizele se calculează conform rezultatului oficial.

(2) Niciun market nu ține cont de super-over, dacă nu este indicat altfel.

(3) Punctele de penalizare nu se iau în calcul în marketele pentru over și lovituri (această regulă nu este valabilă pentru marketele pe multi-overtime).

(4) Douăzeci (Twenty) 20: pentru calcularea marketelor necalculate trebuie să fie jucate toate over-urile planificate, cu excepția cazurilor în care Inning-urile s-au finalizat în mod firesc.

(5) ODIs: pentru calcularea marketelor necalculate trebue să fie jucate cel puțin 90% din toate over-urile planificate, cu excepția cazurilor în care Inning-urile s-au finalizat în mod firesc.

(6) Dacă meciul s-a încheiat, iar câștigătorul nu a fost stabilit în baza regulilor oficiale ale competiției sau dacă regulile competiției stabilesc câștigătorul prin aruncarea monedei sau prin tragere la sorți, marketele necalculate se anulează.

(7) Dacă over-ul nu a fost finalizat, toate marketele necalculate pentru un astfel de over se anulează, cu excepția cazurilor în care Inning-urile s-au finalizat în mod firesc. De exemplu: anunț, echipa all-out, etc.

(8) Dacă marketele rămân deschise la un scor eronat, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.40. Squash

(1) Dacă setul se încheie până la Х puncte, marketul ”Cine va marca [al Х-a] punct în setul [y] se consideră nevalabil (se anulează).

(2) Dacă marketele rămân deschise cu scor greșit, care influențează considerabil coeficienții, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(3) Dacă numele jucătorilor / denumirile echipelor sunt prezentate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) În cazul refuzului sau discalificării jucătorului, toate marketele necalculate se anulează.

(5) Deducerea oficială din suma punctelor se ia în calcul de toate marketele neidentificate. Marketele care au fost deja identificate nu țin cont de deduceri.

(6) Dacă arbitrul stabilește un punct de penalizare (puncte de penalizare), toate mizele rămân în vigoare.

Art.41. Fotbal australian

(1) Toate marketele exclud timpul suplimentar, dacă nu este indicat altceva.

(2) 80 de minute de bază: Marketele se bazează pe rezultatul de la sfârșitul celor 80 de minute planificate ale jocului, dacă nu e indicat altfel. În acest timp intră timpul adăugat pentru compensare (accidentări) a opririi jocului, dar nu intră timpul suplimentar.

(3) Dacă au fost oferiți coeficienți cu timp eronat al meciului (cu diferență de peste 2 minute), Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

(4) În cazul în care categoriile și denumirile echipelor sunt prezentate eronat, Organizatorul își rezervă dreptul să anuleze pariurile (mizele).

Art.42. (1) Organizatorul poate modifica și completa condițiile specifice pentru categoriile de competiții și evenimente sportive menționate supra, acestea intrând în vigoare la momentul publicării pe pagina web a acestuia.

(2) Organizatorul poate include în program și alte categorii de competiții și evenimente sportive, neinterzise de lege, dar neprevăzute de prezentele Reguli. La stabilirea condițiilor specifice pentru respectivele categorii de competiții și evenimente sportive, se va aplica principiul analogiei cu sporturile înrudite sau condițiile general valabile pentru categoria respectivă, după caz vor face publice respectivele condiții până la momentul recepționării mizelor de la participanți.