Reguli generale de pariere

1. Termeni comuni de referință

1) Cu excepția cazurilor în care este menționat în oferta de pariere sau în regulile specifice ale sporturilor, toate pariurile trebuie considerate valide pentru rezultatul de la finalului „Timpului regulamentar” sau „Timpului total”. „Timpul regulamentar” sau „Timpul total” este definit în conformitate cu interpretările regulilor oficiale publicate de către asociațiile conducătoare respective. De exemplu, la fotbal, timpul total este prevăzut a fi de 90 de minute, inclusiv prelungirile datorate întreruperilor de joc și accidentărilor, iar la hochei pe gheață este prevăzut a fi de 3 reprize a câte 20 de minute. Dacă asociația conducătoare decide să prevadă, înainte de începutul evenimentului, că respectivul eveniment se va juca pe o durată diferită, acestea se vor considera a fi reguli oficiale pentru eveniment (de exemplu, meciul de fotbal Under 17 care se joacă în 2 reprize a câte 40 de minute). Cu toate acestea, un astfel de caz se limitează la timpul „regulamentar” de joc și nu include nici o prelungire, cum ar fi reprize de prelungire sau minute de prelungire, dacă nu se specifică explicit.

2) „Parierea live" există acolo unde este posibilă parierea pe durata unui meci sau eveniment în desfășurare. [7777.md] nu recunoaște și nu acceptă nici o răspundere, de nici un fel, dacă nu este posibilă plasarea pariurilor sau dacă actualizarea la scorul live nu este corectă. În orice moment, este responsabilitatea Deținătorului contului de a fi la curent cu meciul și evenimentele adiacente, cum ar fi scorul curent, evoluția sa și timpul rămas până la finalul meciului. [7777.md] nu își asumă nici o răspundere pentru modificările la programarea Parierii live sau la întreruperea serviciului de Pariere live.

3) Funcția ”Cash Out” îi oferă Titularului de Cont posibilitatea de a răscumpăra un pariu, care nu a fost încă stabilit, la valoarea sa actuală. Aceasta este disponibilă pentru evenimentele selectate atat în pre-meci, cât și în direct, pentru pariuri simple și multiple. Funcția Cash Out nu poate fi utilizată pentru pariurile gratuite. Solicitările de Cash Out ar putea fi supuse aceleiași proceduri de întârziere. În cazul în care, în timpul acestei întârzieri, din orice motiv, fie că oferta a fost eliminată, fie cotele fluctuează, solicitarea de Cash Out nu va mai fi acceptată, iar Titularul de Cont va fi notificat printr-un mesaj pe ecran. [7777.md] își rezervă dreptul de a oferi o astfel de funcționalitate exclusiv la discreția sa și nu recunoaște sau nu acceptă nicio răspundere în cazul în care funcția Cash Out nu este disponibilă. În cazul în care o cerere de Cash Out va avea succes, va fi decontat imediat, iar eventualele evenimente care apar în legătură cu pariul nu vor fi luate în considerare. În cazul în care un pariu încasat care a întâmpinat o eroare tehnică, de stabilire a prețurilor sau de decontare în orice moment între momentul plasării inițiale și lichidarea, [7777.md] își rezervă dreptul de a corecta această inexactitate.

4) „Participantul" este un obiect care face parte dintr-un eveniment. La „Head-to-Head" și „Triple-Head". Participantul se referă doar la obiectele care sunt parte a evenimentului „Head-to-Head" sau „Triple-Head" avut în vedere.

5) Termenul limită afișat pe site-ul web trebuie tratat ca având doar scop informativ. [7777.md] își rezervă dreptul, la discreția sa absolută, să suspende, parțial sau complet, activitatea de pariere în orice moment în care consideră că este necesar.

6) Statisticile sau textul editorial publicat pe site-ul [7777.md] se vor considera ca informații suplimentare, iar [7777.md] nu recunoaște și nu își asumă nicio răspundere, de orice fel, dacă informația nu este corectă. În orice moment, este responsabilitatea Deținătorului contului de a fi la curent cu circumstanțele unui eveniment.

7) Întoarcerea teoretică în cote fixe de pariuri, este dat de cotele tuturor rezultatelor posibile din ofertă. Recuperarea teoretică la o ofertă de pariu cu 3 rezultate a, b, și c poate fi calculată după cum urmează.

Teoretic % = 1 / (1 / „cotă rezultat a" + 1 / „ cotă rezultat b" + 1 / „cotă rezultat c") x 100

2. Tipuri de pariuri

1) "Meci" (1X2) este locul în care este posibil să se parieze pe rezultatul (parțial sau definitiv) al unui meci sau eveniment. Opțiunile sunt: "1" = Echipa gazdă / Jucătorul 1 sau participantul listat în partea stângă a ofertei; "X" = Egalitate, sau selecția din mijloc; "2" = Echipa oaspete / Jucătorul 2 sau participantul listat în partea dreaptă a ofertei. În anumite cazuri sau în anumite competiții, [7777.md] ar putea afișa o ofertă în așa-numitul format "american" (adică: Echipa oaspete @ Echipa gazdă), unde echipa gazdă este listată după echipa oaspete. Indiferent de poziționarea echipelor pe ecran sau pe biletul de pariere, referințele la echipele "Gazdă" și "Oaspete" se vor face întotdeauna la echipele prezentate în ofertă, care joacă acasă (gazdă) și, respectiv, în deplasare (oaspete), după cum stabilește organizația oficială .

2) „Scorul exact" (Pariu la rezultat) este, acolo unde este posibil, parierea pe scorul exact (parțial sau final) al unui meci sau eveniment.

3) „Peste/Sub x goluri" (sau Totaluri) este, acolo unde este posibil, parierea pe valoarea (parțială sau finală) a unei apariții predefinite (de ex. goluri, puncte, cornere, recuperări, minute de penalizare, etc.). Dacă valoarea totală a aparițiilor menționate va fi perfect egală cu linia de pariere, atunci toate pariurile la această ofertă vor fi declarate nule. Exemplu: o ofertă în care linia de pariere este de 128,0 puncte și meciul se termină cu rezultatul 64-64 va fi declarată nulă.

4) „Impar/Par" este, acolo unde este posibil, parierea pe valoarea (parțială sau finală) a unei apariții predefinite (de ex. goluri, puncte, cornere, recuperări, minute de penalizare, etc.). „Impar" este 1, 3, 5 etc.; „Par" este 0, 2, 4 etc.

5) Un „Head-to-Head" și/sau „Triple-Head" este o competiție între doi sau trei participanți/rezultate, care există fie în cadrul unui eveniment organizat oficial sau fie definit virtual de către [7777.md].

6) „Pauză/Final" este, acolo unde este posibil, parierea pe rezultatul la pauză și pe rezultatul final al meciului. De exemplu, dacă scorul la Pauză este de 1-0 iar meciul se termină 1-1, pariul câștigător este 1/X. Pariul este anulat dacă timpul regulamentar al meciului se desfășoară într-un format diferit de cel afișat în pariu (de ex. alt format decât cel cu două reprize).

7) „Parierea pe reprize" este, acolo unde este posibil, parierea pe rezultatul fiecărei reprize, luat separat, din cadrul unui meci/eveniment. De ex. dacă scorurile pe reprize la un meci de hochei sunt 2-0 / 0-1 / 1-1, pariul câștigător este 1/2/X. Pariul este anulat dacă timpul regulamentar al meciului se desfășoară într-un format diferit de cel afișat în pariu (de ex. alt format decât cel cu trei reprize).

8) „Draw No Bet" - „Pariul fără opțiunea de egalitate" este, acolo unde este posibil, parierea fie pe „1", fie pe „2". De asemenea, referirea la „Draw No Bet" - „Pariul fără opțiunea de egalitate" se face și în cazurile în care nu sunt oferite cote pentru egalitate. Dacă respectivul meci nu conține nici un câștigător (de ex.: meciul se termină la egalitate) sau dacă respectiva apariție nu a avut loc (de ex.: Primul gol, „Pariul fără opțiunea de egalitate" și meciul se termină 0-0) mizele vor fi returnate.

9) "Handicap" este atunci când este posibil a se paria dacă rezultatul ales va fi câștigător odată ce handicapul enumerat este adăugat/scăzut (după caz) la meciul/repriza/scorul total la care se referă pariul. În acele situații în care rezultatul după ajustarea liniei de handicap este exact egal cu linia de pariuri, atunci toate pariurile pe această ofertă vor fi declarate nule. Exemplu: un pariu pe -3,0 goluri va fi declarat nul dacă echipa aleasă câștigă meciul cu exact 3 goluri diferență (3-0,4-1, 5-2 etc). Orice referință din această secțiune la termenul "marjă" trebuie înțeleasă ca rezultatul scăderii golurilor/punctelor marcate de cele 2 echipe/participanți.

Dacă nu se specifică altfel, toate handicapurile listate pe site-ul [7777.md] vor fi calculate pe baza rezultatului de la începutul meciului/reprizei până la sfârșitul meciului/reprizei specificate. Cu toate acestea, este obișnuit ca pentru ofertele de pariuri specifice pe handicap în anumite sporturi (Handicap asiatic în fotbal), vor fi luate în considerare numai rezultatele obținute din momentul plasării pariurilor până la sfârșitul intervalului de timp listat, astfel încât să nu se ia în considerare niciun gol/punct marcat înainte de momentul în care pariul a fost plasat și acceptat. Orice ofertă de pariuri cu aceste caracteristici va fi afișată în mod clar pe site și evidențiată în Istoricul Pariurilor jucătorului, cu scorul din momentul plasării pariului.

Există 3 forme diferite de "pariuri cu handicap":

Handicap - 2 variante: Echipa A (-1,5) vs Echipa B (+1,5)

Exemplu:

· Echipa A primește un handicap de -1,5 goluri în meci. Pentru ca pariul să fie câștigător, echipa A trebuie să câștige meciul cu o marjă egală sau mai mare decât handicapul afișat (de exemplu, 2 sau mai multe goluri).

· Echipa B primește un avantaj de +1,5 goluri în meci. Pentru ca pariul să fie câștigător, echipa B trebuie fie să câștige meciul, fie să termine meciul la egalitate, fie să nu piardă cu o marjă egală sau mai mare decât avantajul afișat (de exemplu, pierde cu o marjă de 1 gol).

Handicap - 3 variante: Echipa A (-2) Egalitate (Exact 2) Echipa B (+2)

Exemplu:

· Echipa A primește un handicap de 2 goluri în meci. Pentru ca pariul să fie câștigător, echipa A trebuie să câștige meciul cu o marjă mai mare decât handicapul afișat (de exemplu, 3 sau mai multe goluri).

· Egalitatea ar fi rezultatul câștigător dacă meciul se va încheia cu exact marja afișată (de exemplu, meciul se termină cu rezultatele 2-0, 3-1 și 4-2).

· Echipa B primește un avantaj de 2 goluri în meci. Pentru ca pariul să fie câștigător, echipa B trebuie fie să câștige meciul, fie să termine meciul la egalitate, fie să nu piardă cu o marjă egală sau mai mare decât avantajul lor afișat (de exemplu, pierde doar cu o marjă de 1 gol).

Handicap Asiatic: Echipa A (-1,75) vs Echipa B (+1,75)

Exemplu:

· Echipa A primește un handicap de -1,75 goluri în meci. Aceasta înseamnă că miza este împărțită în 2 pariuri egale și plasată pe rezultatele -1,5 și -2,0. Pentru ca pariul să fie plătit integral la cotele afișate, echipa A trebuie să câștige meciul cu o marjă mai mare decât ambele handicapuri listate (de exemplu, 3 goluri sau o marjă mai mare). În eventualitatea în care echipa A câștigă doar cu o marjă de 2 goluri, pariul va fi considerat parțial câștigător, cu o plată integrală pentru partea de -1,5 a pariului și o rambursare pentru partea de -2,0, deoarece rezultatul din acea parte a pariului ar fi considerat o "egalitate". În cazul în care meciul va avea un alt rezultat, inclusiv victoria echipei A cu doar cu o marjă de un gol, întreaga miză s-ar pierde.

· Echipa B primește un avantaj de +1,75 goluri în meci. Aceasta înseamnă că miza este împărțită în 2 pariuri egale și plasată pe rezultatele +1,5 și +2,0. Pentru ca pariul să fie plătit în totalitate la cotele afișate, echipa B trebuie fie să câștige meciul, fie să termine meciul la egalitate, fie să nu piardă cu o marjă egală sau mai mare decât oricare dintre avantajele sale afișate (de exemplu, pierde doar cu o marjă de un gol). În eventualitatea în care echipa B pierde cu o marjă de exact 2 goluri, pariul va fi considerat parțial pierdut, cu o rambursare pentru partea de -2,0 a pariului și o pierdere pentru partea de -1,5 a pariului. În cazul în care meciul va avea un alt rezultat care va însemna o înfrângere a echipei B cu o marjă de 3 sau mai multe goluri, întreaga miză s-ar pierde.

10) „Șansă dublă” este, acolo unde este posibil, parierea simultană pe două rezultate (parțiale sau finale) ale unui meci sau eveniment. Opțiunile sunt: 1X, 12 și X2 cu „1", „X" și „2".

11) Parierea pe „Câștigător" sau „Loc" constă în, acolo unde este posibil, alegerea dintr-o listă de variante și parierea pe eventualitatea că un participant câștigă sau se clasează pe o anumită poziție din clasament pentru evenimentul/competiția prezentată. Dacă doi sau mai mulți participanți împart pozițiile finale.

12) Un pariu „Each Way” (sau EW) se referă la un pariu în care selecția aleasă trebuie să fie Victorie sau Loc pentru a se putea face plata. Pariul este împărțit în două (partea „Victorie” și partea „Loc”) părți cu mize egale. Determinarea rezultatului pentru aceste pariuri va ține cont de regulile aplicabile care definesc pariurile „Victorie” și „Loc”, adică regulile specifice ale sporturile.

13) „Minuturile golului” constă în, acolo unde este posibil, parierea pe suma minutelor în care se marchează goluri. La determinarea rezultatului pentru aceste pariuri, golurile marcate în prelungirile acordate de arbitru pentru ambele reprize vor fi considerate că au fost marcate în minutul 45 pentru golurile marcate în prelungirile primei reprize și în minutul 90 pentru golurile marcate în prelungirile celei de-a doua reprize. Autogolurile nu sunt luate în considerare la determinarea „minutelor golului” pentru un anumit jucător.

3. Pariuri adiacente

1) „Meciurile" sau „Head to Head" fantezie/virtuale sunt meciuri implicite în care sunt comparate performanțele a doi sau mai mulți participanți/echipe care nu se confruntă direct în același meci/eveniment. Determinarea rezultatului se va face în funcție de numărul de apariții predefinite (de ex. goluri) pe care fiecare participant le realizează în meciul respectiv. Următoarele criterii se vor utiliza pentru determinarea rezultatului la astfel de oferte:

a. Dacă nu este menționat special altfel, pariurile se referă la următorul meci/eveniment/rundă oficială (după caz) la care participanții/echipele menționate sunt programate să ia parte.

b. Toate meciurile/evenimentele respective trebuie să se încheie în aceeași zi/sesiune în care meciul/evenimentul/runda este programat, pentru ca pariurile să fie valabile, cu excepția acelor oferte în care rezultatele au fost decise înainte de abandon și nu mai pot fi modificate indiferent de evenimentele ulterioare, oferte care vor avea rezultatul determinat în conformitate cu rezultatul decis.

c. Rezultatul pentru aceste oferte va ține cont doar de aparițiile care rezultă din jocul efectiv. Rezultatele obținute ca urmare a victoriilor prin abandon, precum și prin alte decizii specificate nu vor fi luate în considerare.

d. Dacă criteriile menționate anterior nu sunt concludente pentru determinarea rezultatului pentru aceste oferte, se va ține cont de următorul criteriu, în mod progresiv, pentru a determina rezultatul ofertei:

(I) regulile specifice sportului aplicabile

(II) regulile de determinare a rezultatului ,

Pariurile vor fi determinate ca fiind nule dacă va fi în continuare imposibilă stabilirea unui rezultat câștigător.

2) „Grand Salami" este, acolo unde este posibil, parierea pe numărul total de apariții prezentate (de exemplu: Numărul total de goluri, Numărul total de run-uri) care apar la o colecție de meciuri/evenimente într-o rundă/zi/meci anume. Trebuie să se încheie toate meciurile/evenimentele corespunzătoare pentru ca pariurile să fie valabile, cu excepția acelor rezultate care au fost decise înainte de abandon și nu mai pot fi modificate indiferent de rezultatele ulterioare, care vor fi determinate conform cu rezultatul decis.

3) Pariurile „Peste/Sub” la clasificarea participanților la prestații/evenimente trebuie interpretate astfel: „Peste" înseamnă o poziție mai proastă sau mai slabă, în timp ce „Sub" înseamnă o poziție mai bună sau mai înaltă. Exemplu: Un pariu pe clasarea unui jucător într-un turneu cu o linie Peste/Sub de 2.5 va fi determinată ca Sub dacă jucătorul se clasează primul sau al doilea. Toate celelalte clasificări vor fi determinate ca Peste.

4) Pariurile pe „Sfert / Pauză / Repriza X" se referă la rezultatul/scorul obținut în intervalul corespunzător și nu includ nici un alt punct/gol/eveniment consemnat în alte părți ale evenimentului/meciului. Pariurile vor fi anulate dacă meciul este jucat în orice alt format diferit de cel prevăzut în ofertă.

5) Pariurile pe „Rezultatul la finalul Sfertului / Pauză / Repriza X" se referă la rezultatul meciului/evenimentului după terminarea intervalului specificat și va ține cont de toate celelalte puncte/goluri/evenimente consemnate în părțile anterioare ale evenimentului/meciului.

6) Pariurile pe „Cursa spre X puncte / Cursa spre X goluri..." și ofertele similare se referă la echipa/participantul care ajunge prima/primul la numărul specificat de puncte/goluri/evenimente. Dacă oferta specifică un interval (sau orice altă restricție la o perioadă), aceasta nu va include nici un alt punct/gol/eveniment consemnat în alte părți ale evenimentului/meciului care nu sunt legate de intervalul menționat. Dacă scorul afișat nu va fi atins în intervalul specificat (dacă există), toate pariurile vor fi declarate nule, dacă nu se specifică altfel.

7) Pariurile pe „Câștigătorul punctului X / Marcatorul golului X" și ofertele similare se referă la echipa/participantul care marchează/câștigă apariția prezentată. Pentru determinarea rezultatului acestor oferte nu se vor lua în considerare nici o referință la evenimente care au loc înainte de apariția prezentată. Dacă evenimentul prezentat nu va fi marcat/prezentat în intervalul specificat (dacă există), toate pariurile vor fi declarate nule, dacă nu se specifică altfel.

8) Pariurile care se referă la realizarea unei anumite apariții într-o ordine temporală pre-definită, cum ar fi „Primul Cartonaș" sau „Următoarea echipă care va primi minute de penalizare" vor fi determinate ca nule dacă nu este posibilă, fără nici o îndoială, deciderea rezultatului câștigător, de exemplu în cazul în care jucători de la echipe diferite sunt avertizați cu un cartonaș la aceeași întrerupere a jocului.

9) „Echipa care înscrie prima și câștigă" se referă la echipa prezentată care înscrie primul gol din meci și care va câștiga respectivul meci. Dacă meciul nu va avea nici un gol, toate pariurile vor fi considerate a fi nule.

10) Orice referire la „fără gol" indică faptul că echipa prezentată nu trebuie să primească nici un gol pe durata meciului.

11) „Echipa care revine și câștigă" se referă la echipa prezentată care câștigă meciul după ce a fost condusă cu cel puțin 1 gol în orice moment al jocului.

12) Orice referință la o echipă care „va câștiga toate reprizele/perioadele” (de ex. Echipa care va câștiga ambele reprize) înseamnă că echipa prezentată trebuie să înscrie mai multe goluri decât adversara sa pe durata reprizelor/perioadelor prevăzute pentru meciul respectiv.

13) Orice referire la „Prelungire acordată de arbitru" se referă la timpul afișat de oficialul desemnat și nu la timpul efectiv jucat.

14) Determinarea rezultatului pariurilor la oferte cum ar fi „Omul meciului", „Cel mai valoros jucător (MVP)" etc. se va baza pe decizia organizatorilor competiției, cu excepția cazurilor în care se specifică altfel.

15) Determinarea pariurilor care fac referire la termeni cum ar fi „gol decisiv" se va face pe baza marcatorului golului care la finalul meciului/egalității (în funcție de caz) se dovedește a fi cel care a produs un avantaj incontestabil, în urma căruia orice alte goluri se vor dovedi irelevante cu privire la rezultatul final. Pentru ca un pariu să fie acceptat ca „DA", echipa jucătorului prezentat trebuie declarată învingătoare a respectivului meci (în caz de un singur meci) sau să avanseze în runda următoare/să câștige competiția. Contează golurile marcate în Timpul regulamentar de joc și prelungiri și nu contează golurile marcate la penalty-urile de departajare.

16) Pariurile pe evenimente care conțin o selecție de episoade care pot să apară într-un meci (de ex. „Ce va face prima dată jucătorul?" cu opțiunile „Va marca un gol, Va primi un cartonaș galben/roșu, Va fi înlocuit") vor fi considerate nule dacă nici unul din evenimentele/rezultatele prezentate nu se va întâmpla.

17) Determinarea rezultatului pariurilor pe transfer va ține cont și de jucătorii legitimați de un club sub formă de împrumut.

18) Pariurile referitoare la modificările la conducere se referă la persoanele în posturile de Antrenor principal/Manager (după caz) care demisionează/este demis de la conducere, din orice motiv. Pariurile sunt valabile chiar și în cazul unei răspunderi comune (dacă există), se părăsește poziția și aceste vor fi determinate corespunzător. În cazul în care nu mai apar modificări între momentul în care pariul este plasat și ultima etapă din ligă (excluzând play off-urile, barajele, meciurile după sezon, etc.) pariurile plasate după ultima modificare la conducere (dacă există) vor fi nule, cu excepția cazului în care s-a oferit o opțiune adecvată pentru pariere.

19) Ofertele referitoare la care echipa/participantul va realiza o anumită performanță împotriva unei alte echipe/participant (de ex. următoarea echipă care va învinge Echipa X) precum și ofertele care se referă la clasamentul la o anumită dată, vor fi valabile și determinate indiferent de eventualele modificări la programare și de numărul de jocuri/etape jucate.

20) Determinarea rezultatului pentru ofertele referitoare la care echipa/participantul va fi primul care să obțină o anumită realizare împotriva unei alte echipe/participant (de ex, echipa să marcheze prima în Ziua de meci X) se va baza pe intervalul de timp din respectivul meci în care realizarea s-a îndeplinit. Exemplu: Echipa A joacă Sâmbătă și marchează primul gol în minutul 43, iar Echipa B joacă Duminică și marchează primul gol după 5 minute, atunci Echipa B va fi stabilită ca fiind câștigătoare.

21) La anumite intervale de timp [7777.md] poate decide să publice oferte referitoare fie la performanța unică a unui participant/echipă, fie oferte care combină rezultatele potențiale ale 2 sau mai multor echipe/participanți (de exemplu Multiplele Îmbunătățite), la cote mai mari decât cele disponibile în mod normal. [7777.md] își rezervă dreptul de a retrage astfel de oferte, de a modifica cotele respective și de a efectua orice alte schimbări pe care [7777.md] le-ar putea considera necesare, la discreția sa.

Stabilirea acestor oferte se va face pe baza următoarelor criterii:

1. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, pariurile se referă la următorul meci/eveniment/rundă oficială (după caz) la care participanții/echipele listate sunt programate să ia parte.

2. Toate evenimentele relative trebuie să fie finalizate în aceeași zi/sesiune (după caz) așa cum este indicat împreună cu oferta. În caz contrar, mizele plasate pe ofertă vor fi rambursate integral, cu excepția acelor oferte ale căror rezultate au fost decise înainte de abandon și nu ar putea fi modificate, indiferent de evenimentele viitoare, care vor fi soluționate în conformitate cu rezultatul decis.

3. Rezultatele acestor oferte vor lua în considerare doar evenimentele care derivă din jocul propriu-zis. Rezultatele atribuibile walk-overs, precum și alte decizii nu vor fi luate în considerare.

4. Toate conotațiile legate de pariu trebuie respectate integral și fără îndoială pentru ca pariul să fie considerat câștigător, indiferent de orice posibil conflict cu regulile sportului specific sau cu oricare altă interpretare potențială, bazată pe prezentarea anterioară sau actuală a ofertelor legate de evenimentele din acel sport și felul în care acestea sunt prezentate în mod normal în Cartea Sportivă a [7777.md]. Pariurile vor fi considerate nule, dacă este în continuare imposibil să se determine rezultatul câștigător.

Deși [7777.md] a luat toate măsurile de precauție necesare pentru a asigura o experiență superioară a utilizatorilor, este de înțeles că piețele ar putea fluctua astfel încât, la un moment dat, acestea să nu prezinte o valoare sporită, comparativ cu pariul conex oferit în momentul respectiv pe site.

22) Pentru evenimente selectate, 7777.md va permite utilizatorilor să plaseze pariuri combinând rezultate și întâmplări din același eveniment (alias combinații intra-eveniment), fie prin combinații pre-stabilite, prezente în Cartea Sportivă, fie prin funcția BetBuilder. Cu excepția cazului în care se specifică altfel, fie în legătură cu oferta de pariuri, fie în Regulile Specifice Sportului, decontarea va fi bazată pe regulile care guvernează un anumit sport la care se referă pariul. Toate evenimentele enumerate trebuie să fie realizate pe deplin pentru ca pariul să fie considerat ca fiind câștigător și o egalitate va fi considerată ca un rezultat PIERDUT, dacă nu se specifică altfel în cadrul ofertei (de exemplu: Un pariu pe echipa X pentru a câștiga și a avea mai mult de 8 cornere va fi considerat PIERDUT dacă echipa listată va câștiga și va avea exact 8 cornere). În cazul în care orice parte a unei combinații intra-eveniment va fi stabilită ca NULĂ, în conformitate cu regulile specifice sportului respectiv (de exemplu: combinația intra-eveniment a inclus un pariu pe Jucătorul X să înscrie, dar jucătorul listat nu a început meciul atunci când regulile specifice sportului au impus acest lucru), selecțiile asemănătoare incluse în același eveniment vor fi, de asemenea, stabilite ca având cota 1.00. În caz de evenimente abandonate, toate pariurile în așteptare vor fi stabillite ca nule, cu excepția celor pentru care rezultatul a fost deja decis și niciun alt lucru nu ar putea produce un rezultat diferit.

23) "Teaser +" permite utilizatorului să aloce aceeași sumă prestabilită de puncte tuturor rezultatelor prezente într-un pariu care conține Handicapuri, Totaluri (Peste/Sub) sau o combinație a celor două. Exemplu: Utilizatorul adaugă Echipa NFL X +6,5 puncte într-o combinație cu selecția Peste 41 de puncte în meciul NFL dintre Echipa Y și Echipa Z. Prin alegerea opțiunii "Teaser + Fotbal 6 puncte", liniile și cotele se recalculează într-o combinație cu selecția: Echipa X +12,5 puncte (anterior +6,5) și cu Peste 35 de puncte (anterior Peste 41). În cazul în care orice parte a unui pariu "Teaser +" va fi stabilit ca nul, această selecție specială va fi exclusă din pariu, iar calcularea cotelor/plăților va fi ajustată corespunzător.

24) Pariurile care se referă la "Restul meciului" sau similare vor lua în considerare numai rezultatele și evenimentele obținute din momentul plasării pariurilor până la sfârșitul intervalului de timp listat, ignorând astfel eventualele evenimente înregistrate înainte de momentul plasării și acceptării pariului.

25) Pariurile pe anumite intervale de timp/intervale (de exemplu: Rezultatul meciului între min. 60:00-89:59) vor lua în considerare numai rezultatele și evenimentele apărute în intervalul de timp/intervalul specificat. Stabilirea pariului nu va lua în considerare alte puncte/goluri/evenimente provenite din alte părți ale evenimentului/meciului în afara intervalului de timp specificat, incluzând prelungirile acordate de arbitru/timpul suplimentar, dacă nu este specificat altfel.

4. Pariuri de sistem

1) La pariurile înainte de meci este posibilă combinarea a până la douăsprezece (12) oferte diferite pe un singur cupon. Pe baza acestor douăsprezece oferte Deținătorii contului pot să-și aleagă propriile numere de simple, duble, triple, etc.

2) În parierea Live este posibilă combinarea a până la douăsprezece (12) oferte diferite pe un singur bilet, ca un bilet multiplu. Toate meciurile/ofertele selectate sub forma unui pariu multiplu trebuie să fie incluse pe bilet, iar alte opțiuni multiple (de exemplu: simple, duble, etc.) care exclud 1 sau mai multe meciuri/oferte nu sunt disponibile.

3) 7777.md își rezervă dreptul de a limita numărul de combinații datorită fenomenului care este cunoscut ca dependența de rezultat și datorită altor factori diferiți, la discreția sa absolută.

4) Este posibilă includerea a unuia sau mai multor meciuri ca „bancheri" care înseamnă că meciurile/evenimentele selectate vor fi incluse în toate cupoanele.

5) Un „Pariu triplu" este o combinație care include o triplă și trei duble dintr-o selecție de trei meciuri.

6) Un „Patent’’ este o combinație care include o triplă, trei duble și trei simple dintr-o selecție de trei meciuri.

7) Un „Yankee" este o combinație care includ un cuadruplu, patru triple și șase duble dintr-o selecție de patru meciuri.

8) Un „Canadian” (de asemenea cunoscut ca și ‘’Super Yankee’’) este o combinație care include un pariu de cinci selecții, cinci pariuri de patru selecții, zece triple și zece duble dintr-o selecție de cinci meciuri.

9) Un ‘’Heinz” este o combinație care include un pariu de șase selecții, șase pariuri de cinci selecții, cincisprezece pariuri de patru selecții, douăzeci de triple și cincisprezece duble dintr-o selecție de șase meciuri.

10) Un „Super Heinz” este o combinație care include un pariu de șapte selecții, șapte pariuri de șase selecții, douăzeci și una de selecții de cinci pariuri, treizeci și cinci de selecții de patru pariuri, treizeci și cinci de triple și douăzeci și una de duble dintr-o selecție de șapte meciuri.

11) Un „Goliath” este o combinație care include un pariu de opt selecții, opt pariuri de șapte selecții, douăzeci și opt de pariuri de șase selecții, cincizeci și șase de pariuri de cinci selecții, șaptezeci de selecții de patru pariuri, cincizeci și șase de triple și douăzeci și opt de duble dintr-o selecție de opt meciuri.

12) Din motive ce țin de afișare, atunci când este cazul, a doua zecimală după virgulă a cotelor, este afișată rotungit la valoarea zecimală cea mai apropiată în istoricul de pariere al Deținătorului contului. Profitul va fi calculat în funcție de cota efectivă multiplicată cu miza, indiferent de rotungirea menționată anterior.

5. Determinarea rezultatului

1) La determinarea rezultatelor [7777.md] va face tot posibilul să obțină informații la prima mână (pe durata sau exact după terminarea unui eveniment), prin intermediul transmisiunilor TV, streaming (prin web sau prin alte surse), precum și de pe site-urile oficiale. Dacă această informație nu poate fi obținută din vizualizarea la primă mână și/sau surse oficiale și/sau există o eroare evidentă în informația inclusă în sursele de mai sus, determinarea rezultatului ofertei pariului se va baza pe alte surse publice de informare.

2) Determinarea rezultatului pariurilor nu va include nici o modificare rezultată din și/sau datorată, fără însă a se limita, descalificărilor, penalizărilor, protestelor, rezultatelor sub judice și/sau modificărilor succesive a rezultatului oficial după terminarea evenimentului și anunțarea rezultatului, chiar și preliminar. Pentru pariurile care se referă la competiții care durează mai mult de 1 rundă/etapă (de ex. pariuri de sezon), se vor lua în considerare doar modificările care afectează pariurile care nu au încă rezultatul determinat. Astfel de măsuri trebuie anunțate de asociația conducătoare înainte de desfășurarea ultimei runde/etape programate. Orice modificări realizate după această dată sau care se referă la pariuri care au rezultatul deja determinat pe baza evenimentelor apărute în eveniment/competiție nu vor fi luate în considerare.

3) Evenimentele care nu au fost sancționate și/sau recunoscute de oficialii meciului/evenimentului (de exemplu goluri nepermise) nu vor fi luate în considerare în vederea soluționării pariului. Ca regulă generală, și dacă oferta nu prevede altfel, [7777.md] va soluționa ofertele pe baza momentului exact în care fluxul de joc a fost întrerupt/reluat (după caz) de evenimentul în cauză (de exemplu, mingea a ieșit din joc dintr-o lovitură de gol sau a traversat linia pentru un gol). Pariurile care se referă la acumularea anumitor evenimente (de exemplu, Total cornere) și/sau executarea unei anumite acțiuni, vor necesita efectiv ca acest eveniment să aibă loc în intervalul de timp specificat (de exemplu, executarea cornerului). În astfel de situații, în cazul în care evenimentul va fi doar acordat, dar nu va fi executat, acesta nu va fi luat în considerare în scopul stabilirii pariului.

4) Toate ofertele de pariere referitoare la meciuri/evenimente care nu se mai desfășoară deloc sau la care rezultatul este stabilit la masa verde, vor fi declarate nule.

5) În cazul unui eveniment abandonat, toate ofertele de pariuri care au fost stabilite înaintea abandonului și care nu ar putea fi modificate indiferent de evenimente viitoare, vor fi soluționate în funcție de rezultatul decis. În cazul în care evenimentul abandonat nu va fi reluat în termen de 12 ore de la ora începerii sale, toate ofertele în așteptare legate de eveniment vor fi soluționate ca fiind nule.

6) În cazul în care un eveniment este abandonat și este programat să reînceapă, toate pariurile plasate înainte de meciul inițial, care nu au putut fi soluționate prin rezultatele care decurg din joc, înainte de abandonare, vor fi declarate nule, indiferent dacă meciul este continuat.

7) Orice eveniment care nu începe în termen de 12 ore de la momentul programat, așa cum a fost anunțat ultima dată de către asociația organizatoare, va fi anulat. Sunt incluse aici cazuri în care meciurile sunt amânate din cauza vremii nefavorabile, a problemelor cu spectatorii sau scenarii similare. Excepție de la acestea sunt evenimentele al căror timp de pornire nu a fost încă definit oficial de către asociația organizatoare în momentul plasării pariurilor sau cele care sunt mutate din cauza conflictelor de programare/emisiuni TV, dar care trebuie să fie jucate în aceeași zi de meci, după caz. În astfel de cazuri, pariurile vor rămâne valabile cu condiția ca evenimentul listat să reprezinte următorul angajament oficial din turneul/liga/competiția respectivă, programat pentru toți participanții incluși în ofertă.

8) În cazurile evenimentelor care nu au fost finalizate înainte de încheierea lor naturală și rezultatul este emis printr-o hotărâre a asociației, nu mai mult de 12 ore de la începerea evenimentului, [7777.md] va folosi decizia emisă ca rezultat oficial pentru ofertele legate de rezultatul evenimentului, cum ar fi Rezultatul Meciului, Niciun Pariu pe Egal și Șansă Dublă, cu condiția ca decizia emisă să nu modifice rezultatul ofertelor de pariuri menționate la momentul abandonului. În acest caz, mizele vor fi rambursate. Toate ofertele care se referă la constatarea evenimentelor specifice (de exemplu: Total Goluri, Handicapuri etc.) vor fi declarate nule, cu excepția celor ale căror rezultate au fost decise înainte de abandon și nu ar putea fi modificate, indiferent de evenimentele viitoare, și care vor să fie soluționate în funcție de rezultatul decis.

9) Toate ofertele de pariere referitoare la meciurile/evenimentele neterminate în care organizația oficială conducătoare nu este recunoscută anterior (de ex. amicalele între cluburi) vor fi declarate nule, cu excepția cazului în care se dispută cel puțin 90% din durata regulamentară/totală de joc . Dacă meciul/evenimentul va fi abandonat după disputarea în proporție de peste 90%, rezultatul va fi determinat pe baza scorului existent la momentul în care meciul/evenimentul a fost oprit.

10) Determinarea rezultatului la ofertele de pariere, cum ar fi, fără a se limita la, șuturi, șuturi pe poartă, posesia mingiei, pase decisive, recuperări, etc. se va baza pe statistica emisă de organizația oficială conducătoare în baza definițiilor stabilite tot de aceasta. Dacă nu se oferă dovezi clare, [7777.md] nu va recunoaște nici o plângere care derivă dintr-o interpretare personală a acestor termeni.

11) La efectuarea pariurilor „Câștigător" sau „Loc", nici o miză nu va fi înapoiată pentru participanți/rezultate care nu participă sau se retrag de la un eveniment (atât înainte cât și în timpul acestuia), cu excepția cazurilor în care se specifică altfel. [7777.md] își rezervă dreptul, la discreția sa absolută, să aplice Regula lui Tattersall nr. 4, la orice competiție iar aceasta va fi declarată în corelație cu oferta de pariere și/sau regula corespunzătoare din sportul respectiv.

12) Nu se vor înapoia pariurile, chiar dacă rezultatul câștigător al unui meci/eveniment este un participant/rezultat care nu a fost afișat la oferta de pariere. La toate ofertele de pariere, deținătorul contului are posibilitatea de a cere un preț pentru un participant/rezultat care nu este afișat. [7777.md] își rezervă dreptul, la discreția sa absolută, să refuze astfel de solicitări.

13) În cazul în care un participant este descalificat/reținut/interzis de a mai participa la următoarele părți/faze ale unui eveniment/competiție, descalificarea se va considera că a avut loc la momentul în care participantul este scos din eveniment. Nu se va face nici o amendare a rezultatelor anterioare, indiferent de modificările care apar ca urmare a respectivelor acțiuni.

14) În cazul în care doi sau mai mulți participanți împărtășesc pozițiile de final aplicabile și nu s-au oferit cote pentru rezultatul de egalitate, plata va fi calculată prin împărțirea mizei la numărul de participanți care împărtășesc respectivele poziții și care vor fi decontate corespunzător. Plata va fi întotdeauna cel puțin egală cu miza, cu excepția cazurilor "Head to Head".

15) La „Parierea în grup" (sau „Cel mai bun din X"), toți participanții prezentați trebuie să participe la startul evenimentului pentru ca pariurile să rămână valabile.

16) La „Parierea în grup" (sau „Cel mai bun din X"), cel puțin unul din participanții din lista de selecții trebuie să termine evenimentul pentru ca pariurile să rămână valabile. Dacă nu se întâmplă aceste lucruri iar asociația care conduce nu folosește criterii specifice de departajare, pariurile vor fi declarate nule.

17) La un pariu „Head to Head" între doi sau trei participanți, toți participanții prezentați trebuie să participe la startul respectivei runde/eveniment la care face referire pariul, pentru ca pariurile să fie considerate valabile.

18) La un pariu „Head to Head" între doi participanți, toate pariurile vor fi înapoiate dacă ambii participanți împart aceeași poziție/scor sau sunt eliminați în același stadiu al competiției, cu excepția cazului în care asociația care conduce folosește proceduri specifice de departajare, caz în care, pariul va fi considerat valabil.

19) La un pariu „Head to Head" între trei participanți și mai mult de un rezultat câștigător, cotele vor fi împărțite la rezultatele care împart poziția câștigătoare, chiar dacă profitul net este mai mic decât miza Deținătorului contului.

20) Dacă este oferit un pariu „Head to Head" între diferite runde/etape, toți participanții trebuie să participe la următoarea rundă/etapă pentru ca pariurile să fie valabile.

21) Dacă nu este specificat altfel, de fiecare dată când asociația organizatoare consideră potrivit să includă orice runde, meciuri sau serii de meciuri necesare (de ex. Play-off, meciuri de baraj, meciuri după sezon) după terminarea a ceea ce se numește Sezonul Regulat pentru a determina clasificarea, câștigătorii ligii, promovarea/retrogradarea, etc., [7777.md] va ține cont de rezultatele și consecințele ce derivă din aceste meciuri pentru scopul de a determina rezultatul pariurilor referitoare la clasamentul final al ligii, promovarea, retrogradarea, etc. De exemplu, pariurile din timpul sezonului pentru echipa care câștigă NHL se vor referi la câștigătorii Cupei Stanley.

22) La ofertele care confruntă între ele performanțele a două sau mai multe persoane/echipe la o competiție/interval de timp prevăzut, rezultatele vor fi determinate în funcție de rezultatul participanților prezentați, neținându-se cont de ceilalți participanți din aceeași competiție/eveniment.

23) Dacă nu este specificat altfel, toate ofertele referitoare la performanța unui singur jucător într-o ligă națională specifică (cum ar fi Numărul total de goluri marcate de jucătorul X în liga Y) sau ofertele de pariere „Head to Head" care implică performanțele a doi jucători în ligile naționale, nu vor ține cont de acele evenimente care au loc în timpul play-off-ului/barajului/după sezon și oricare alte meciuri, sau serie de meciuri, care pot să aibă loc după așa numitul Sezon Regulat.

24) Ofertele referitoare la numărul total de apariții/evenimente marcate/înregistrate de o anumită echipă, fie performanța într-o echipă unică într-o anumită ligă națională (cum ar fi Numărul total de goluri marcate de echipa X) sau ofertele de pariere „Head to Head" care implică performanțele a două echipe în ligile naționale (de ex. cele mai multe minute de penalizare în liga X - Echipa Y vs. Echipa Z) sau o performanță cumulativă în ligă (de ex. Echipa care va primi cele mai multe cartonașe galbene în liga X) nu vor ține cont de acele evenimente care au loc în timpul play-off-ului/barajului/după sezon și de oricare alte meciuri, sau serie de meciuri, care pot să aibă loc după așa numitul Sezon Regulat, dacă nu este specificat altfel.

25) La oferta de pariere pe performanța unui singur jucător într-o anumită ligă națională (cum ar fi Numărul total de goluri marcate de jucătorul X în liga Y) sau ofertele de pariere „Head to Head" care implică performanțele a doi jucători în ligile naționale, dacă oricare din următoarele apariții au loc pentru oricare dintre participanții din lista de selecție, pariurile vor fi considerate nule: (I) nu ia parte la cel puțin 50% din meciurile prevăzute (excluzând eventualul play-off/baraj/după sezon); (II) nu participă la cel puțin un meci după ce pariul a fost plasat, (III) ajunge la aceeași valoare ca celălalt jucător.

26) La oferta de pariere pe performanța unui singur jucător la un anumit eveniment (cum ar fi Numărul total de goluri marcate de jucătorul X în liga Y) sau ofertele de pariere „Head to Head" care implică performanțele a doi jucători la anumite evenimente, dacă oricare din următoarele apariții au loc pentru oricare dintre participanții din lista de selecție, pariurile vor fi considerate nule: (I) nu participă deloc la eveniment (II) nu participă la cel puțin un alt meci după ce pariul a fost plasat, (III) ajunge la aceeași valoare ca celălalt participant.

27) Pe durata anumitor evenimente [7777.md] poate decide să ofere la pariere o selecție redusă de participanți și poate include, de asemenea, opțiuni de pariere cum ar fi „oricare altul", „terenul" sau similare. Această opțiune include toți participanții care nu au fost prezentați cu excepția celor care au fost menționați specific ca fiind disponibili.

28) Ofertele care fac o referire specifică la performanța participantului/participanților la un anumit eveniment (de ex. Jucătorul X vs. Terenul) vor fi considerate nule dacă participantul(participanții) menționat(menționați) nu participă la competiție.

29) Orice formă de calificare înaintea evenimentului principal, este considerată o parte validă din respectiva competiție. Astfel, orice participant care este eliminat în calificări va fi considerat că a pierdut față de oricine care este deja calificat sau reușește să învingă în calificări.

30) Ofertele de pariere care inițial cer participantului(participanților) să concureze în două sau mai multe etape/tururi pentru a avansa în faza/runda următoare a unei competiții, vor rămâne valabile indiferent de amânarea/mutarea zilelor de desfășurare a meciului, cu condiția ca respectivul meci (sau meciuri) se vor desfășura efectiv în intervalul specificat pentru competiție.

31) Un pariu pe „Se califică" în condițiile inițiale care cer doar o etapă/tur pentru a avansa în faza/runda următoare a competiției (inclusiv orice eventuală prelungire/meciuri suplimentare, de ex. rejucări) va fi declarat nul dacă meciul respectiv nu este decis în termen de 36 de ore de la ora inițială de start.

32) În cazul în care un eveniment va fi mutat de la locul de desfășurare anunțat inițial și/sau va fi schimbată suprafața de joc, acest lucru nu va fi tratat ca o cauză pentru anularea ofertelor, cu excepția cazului în care: regulile specifice sportului impun astfel și/sau noua locație în care are loc evenimentul este terenul de "acasă" al unui participant implicat în meci, cu excepția cazurilor de mai jos. Ca un principiu general, [7777.md] se va referi la Echipa de acasă (gazdă) și la Echipa oaspete (în deplasare), în conformitate cu definiția emisă de asociația de guvernare pentru respectivul meci/competiție. Pariurile pe meciurile jucate pe așa-numitele "Terenuri neutre" vor rămâne valabile, indiferent dacă aceste informații au fost detaliate în oferta de pariuri și/sau poziționarea echipelor pe afișajul/ecranul de pariere. În cazurile în care există o discrepanță între poziționarea echipelor/participanților pe site-ul oficial și plasarea lor pe afișaj/ecranul de pariere și această discrepanță are un efect semnificativ asupra cotelor meciului/competiției, [7777.md] va anula pariurile afectate. O astfel de eventualitate este avută în vedere doar în cazurile în care discrepanța are un efect material și vizibil asupra cotelor. De exemplu, în cazurile de schimbare a echipelor de acasă și de deplasare într-un meci de Hochei pe gheață, [7777.md] va anula pariurile. Cu toate acestea, [7777.md] va considera valide pariurile plasate pe evenimente în care nu se consideră un avantaj așa-numitul ”teren de domiciliu” și în cazurile de locații neutre. Exemple de astfel de cazuri includ, dar nu se limitează la, turnee de tenis, lupte MMA, concursuri sau evenimente specifice, cum ar fi etapele finale/târzii ale competițiilor de echipe care sunt organizate în locații prestabilite, cum ar fi Superbowl, Finala celor 4 a NCAA sau finala Cupei italiene de fotbal, chiar dacă locația poate fi considerată un potențial teren de "acasă" pentru oricare dintre echipele implicate. În astfel de cazuri, evenimentele menționate vor fi considerate ca fiind jucate în locuri neutre și toate pariurile sunt valabile indiferent de poziționarea echipelor/participanților pe site-ul oficial și plasarea lor pe afișaj/ecran.

33) Informațiile referitoare la genul echipelor, grupurile de vârstă și echipele de tineret, precum și la definițiile diverse ale echipelor de rezerve (de ex. echipele B și C) vor fi tratate ca informații suplimentare. Includerea (sau lipsa ei) și corectitudinea acestor informații nu va fi tratată ca o cauză suficientă pentru anularea ofertelor referitoare la meci/eveniment, cu condiția ca acestea să nu cauzeze o inconsistență evidentă a cotelor oferite.

34) Cu toate că [7777.md] ia toate măsurile necesare pentru a asigura o redare cât mai fidelă a tuturor componentelor implicate într-o ofertă de pariere, se va presupune că anumite valori nu pot fi reprezentate diferit datorită diferitelor interpretări rezultate din adaptările în altă limbă. Astfel de inconsistențe lingvistice nu vor fi considerate ca o cauză suficientă pentru anularea ofertelor referitoare la meci/eveniment, considerându-se faptul că nu creează incertitudine pentru alți participanți. Același lucru se aplică pentru valorile referitoare la evenimente, nume de echipe, nume de sponsori, etc.

35) În cazul pariurilor unde există referință la intervale de timp, acestea vor fi interpretate astfel: “în primele 30 de minute” va include orice întâmplare până la 0 ore 29 de minute și 59 de secunde; “între 10 și 20 de minute” va include orice întâmplare între 10 minute și 0 secunde și 19 minute și 59 de secunde.

36) Dacă nu se specifică altfel în oferta de pariere sau în regulile specifice sportului, pariurile referitoare la durata unui eveniment/meci care includ cifre care nu sunt numere întregi (de ex. 88,5 minute sau X,5 runde) necesită terminarea completă a numărului întreg al duratei prezentate pentru ca acestea să fie considerate a fi câștigate. De exemplu: un pariu la Peste/Sub 88,5 minute la un meci de Tenis va avea rezultatul determinat ca Peste doar dacă se desfășoară pentru cel puțin 89 de minute complete.

37) [7777.md] admite faptul că unele pariuri pot necesita o rotungire a procentajelor, unităților sau alte criterii care sunt decisive pentru determinarea rezultatului pariului. În acest caz, [7777.md] își rezervă dreptul de a ajusta și de a determina rezultatul în consecință.

38) Orice referință la golurile marcate de anumiți jucători nu vor conta dacă sunt definite ca „autogoluri" (înscrise în propria poartă), cu excepția cazului în care se specifică altfel.

39) Orice referință la confederație, naționalitate sau similar se va supune definiției asociației conducătoare.

40) Toate medaliile câștigate de o echipă/națiune la o competiție vor conta ca o singură (1) medalie, indiferent de numărul membrilor echipei.

41) Ofertele referitoarea la numărul total de apariții/evenimente marcate/consemnate de un anumit jucător, într-o performanța unei singure echipe într-o anumită competiție (cum ar fi Total goluri marcate de Jucătorul X pentru Echipa Y) vor lua în considerare doar numărul total de apariții/evenimente marcate/consemnate de către respectivul jucător în timp ce joacă pentru respectiva echipă în competiția specificată. Dacă oricare dintre următoarele apariții se întâmplă jucătorului menționat, pariurile vor fi considerate nule: (I) nu ia parte la cel puțin 50% din meciurile prevăzute în competiție (fără a include eventualele meciuri din Play-off/Play-out/Pre-sezon); (II) nu ia parte la cel puțin încă un meci după ce pariul a fost plasat.

42) Ofertele referitoare la anumite persoane care să ocupe o anumită poziție/post/funcție la o anumită dată (de ex. Jucătorul/Antrenorul să fie în continuare la Echipa Y la Data Z) se referă la persoana în cauză să păstreze (sau alternativ să fie numită în) poziția respectivă în mod continuu între momentul plasării pariului și termenul limită specificat. Dacă persoana părăsește poziția din orice motiv înainte de termenul limită specificat, rezultatul pariului va fi considerat a fi că nu s-a îndeplinit. Acest lucru este valabil chiar și în cazurile în care persoana este re-instalată/transferată din nou în aceeași poziție/post/funcție și chiar dacă la termenul limită specificat persoana ocupă încă o dată aceeași poziție/post/funcție la care se referă pariul. Determinarea rezultatului va ține cont și de jucătorii împrumutați.

6. Regula lui Tattersall nr. 4

1) În cazul unei entități care nu se înscrie sau care nu este Participantă, cotele celorlalte entități înscrise sau Participanți rămași sunt reduse în conformitate cu așa numita Regulă a lui Tattersall nr. 4.

a. Pariu pe câștigător:

Cotele curente ale entităților retrase, sunt reduse în procente din câștigul net:

1,3 și mai mic 75%
1,31 la 1,40 70%
1,41 la 1,53 65%
1,54 la 1,62 60%
1,63 la 1,80 55%
1,81 la 1,95 50%
1,96 la 2,20 45%
2,21 la 2,50 40%
2,51 la 2,75 35%

2,76 la 3,25 30%
3,26 la 4,00 25%
4,01 la 5,00 20%
5,01 la 6,50 15%
6,51 la 10,00 10%
10,01 la 15,00 5%
15,01 și mai mare Nu se face nici o deducere

b. Pariu pe loc:

Cotele curente ale entităților retrase, sunt reduse în procente din câștigul net:

1,06 și mai mic 55%
1,07 la 1,14 45%
1,15 la 1,25 40%
1,26 la 1,52 30%
1,53 la 1,85 25%
1,86 la 2,40 20%
2,41 la 3,15 15%
3,16 la 4,00 10%
4,01 la 5,00 5%
5,01 și mai mare Nu se face nici o deducere

2) În cazul în care două sau mai multe entități nu se înscriu sau nu sunt Participante, reducerea totală nu va depăși 75%. Deducerea în acest caz se va baza pe cotele totale ale entităților care s-au retras.