Snooker

1) Toate pariurile rămân valabile atâta timp cât oferta/meciul se joacă în cadrul turneului, indiferent de orice modificare în program, etc., cu excepția cazului în care se convine altfel.

2) Ofertele de pariere „Meci” se bazează pe principiul general al progresului în turneu sau de câștigare a turneului, în funcție de faza competiției la care se referă meciul. Progresul jucătorului către runda următoare sau câștigarea turneului va fi considerată varianta câștigătoare a pariului indiferent de durata meciului, retrageri, descalificări, etc. Aceste pariuri necesită finalizarea a cel puțin unui frame pentru ca pariurile să fie valabile.

3) Ofertele „Peste/Sub” la meciurile/evenimentele neterminate la care rezultatul este deja determinat înaintea întreruperii și/sau orice continuare ulterioară a jocului nu poate produce un rezultat diferit al respectivelor oferte, vor avea rezultatul determinat pe baza rezultatului obținut până la apariția întreruperii. Pentru calcularea acestor rezultate determinate, se vor adăuga numărul minim de apariții care erau necesare pentru a aduce oferta la finalizarea normală, dacă este cazul, în funcție de numărul de frame-uri programate pentru meci. Dacă acest calcul produce o situație în care nicio modificare posibilă nu poate afecta rezultatul ofertei, aceasta va avea rezultatul determinat astfel. Pentru referință, consultați exemplele de la secțiunea Tenis.

4) Ofertele „Handicap” necesită finalizarea tuturor frame-urilor programate pentru ca pariurile să fie valabile, cu excepția acelor evenimente pentru care rezultatul este deja determinat înainte de întrerupere și/sau orice continuare ulterioară a jocului nu poate produce un rezultat diferit al respectivelor oferte, care vor avea rezultatul determinat astfel. Pentru referință, consultați exemplele de la secțiunea Tenis.

5) Toate ofertele „Scorul exact”, „Impar/Par” și acele oferte care se referă la câștigătorul unei anumite perioade a meciului (exemplu „Jucătorul care să câștige primul set” sau „Primul jucător care să ajungă la X Frame-uri”) necesită finalizarea părții respective a meciului.

6) Toate tipurile de oferte care nu sunt specificate mai sus, necesită finalizarea a cel puțin unui frame pentru ca pariurile să fie valabile, cu excepția acelor oferte la care rezultatul este deja determinat înaintea întreruperii și/sau orice continuare ulterioară a jocului nu poate produce un rezultat diferit.