Altele (Pariuri speciale/non sportive)

1) Condițiile declarate în această secțiune se aplică tuturor ofertelor care nu pot fi clasificate în mod rezonabil în diferite categorii sportive (ex. Programe TV, Politică, Premii & Decernări, Concursuri de frumusețe, Divertisment și similar). Unde este cazul și dacă nu este specificat altfel în această secțiune sau în ofertă, determinarea rezultatului la aceste oferte se va baza pe Regulile [7777.md] .

2) Dacă nu este altfel specificat mai jos sau referitor la oferta de pariere, toate pariurile care se încadrează în această secțiune sunt valabile până la declararea oficială a unui rezultat, indiferent de întârzierile la anunțare, runde suplimentare de vot, etc. care pot fi necesare pentru stabilirea rezultatului care trebuie anunțat.

3) Toate ofertele deschise care implică participanți care se retrag/au fost scoși din emisiunile TV (fie plecând voluntar, fie ca urmare a deciziei organizatorului) vor fi determinate ca fiind pierdute. Dacă același participant re-intră în aceeași competiție la o dată ulterioară, el/ea va fi considerat ca un nou participant, astfel încât pariurile anterioare vor fi determinate ca pierdute.

4) Pariurile care se referă la îndepărtarea unui participant sunt valabile doar pentru următoarea emisiune programată. Orice modificări ale metodelor de evacuare, numărul și/sau poziția participanților eliminați în cadrul aceluiași program sau oricare alți factori care nu erau prevăzuți în mod rezonabil vor rezulta în anularea pariurilor referitoare la „Următoarea evacuare" sau „Următoarea eliminare".

5) În cazul în care emisiunea se termină înainte de declararea unui câștigător oficial, pariurile for fi determinate ca egalitate (adică dead heat) între concurenții care nu au fost eliminați. Pariurile pe Câștigător/Loc la concurenții care au fost deja eliminați vor fi determinate ca fiind pierdute.