Sporturi de iarnă

1) Această secțiune este valabilă pentru următoarele sporturi: Schi alpin, Biatlon, Schi Cross Country, Freestyle, Combinata nordică, Short Track, Sărituri cu schiurile, Snowboard & Patinaj viteză.

2) Rezultatele de la o competiție vor fi considerate valabile dacă sunt declarate de către asociația conducătoare al sportului respectiv ca o competiție valabilă pentru respectiva categorie. Aceasta se aplică în cazul unui eveniment care este scurtat, cum ar fi să fie constituit dintr-o singură manșă/săritură sau un eveniment mutat într-un alt loc de desfășurare.

3) În cazul evenimentelor abandonate/nefinalizate, toate ofertele al căror rezultat este deja determinat înainte de întrerupere și orice continuare ulterioară nu ar putea produce un rezultat diferit sunt considerate valabile și vor fi determinate în conformitate.

4) Toate ofertele vor fi considerate nule dacă formatul original/declarat al evenimentului este complet modificat, cum ar fi înălțimea dealului la Săritura cu schiurile, stilul la schiul Cross Country, etc.

5) [7777.md] își rezervă dreptul de a aplica Regula lui Tattersall nr. 4 în cazului unui participant la o ofertă „Pariere în grup" („Cel mai bun din X") care nu ia startul.

6) Ofertele referitoare la anumite evenimente de la Sporturile de iarnă (excluzând, de exemplu, pariurile referitoare la clasamentul general, competițiile Olimpice, Mondiale și Continentale) sunt oferite cu prezumția explicită că evenimentul respectiv va fi următorul eveniment ținut în respectivele sporturi/discipline. Dacă respectivul eveniment va fi mutat, din orice motiv, și se desfășoară un eveniment exact identic pentru respectivele sporturi/discipline în același loc, care începe în cel mult 72 de ore, pariurile vor fi valabile pentru următorul eveniment programat în respectivele sporturi/discipline. Astfel, de exemplu, dacă două curse separate din aceleași sporturi/discipline sunt programate pentru Vineri și Sâmbătă și competiția de Vineri este mutată Sâmbătă sau Duminică, pariurile pentru competiția de Vineri vor avea rezultatul determinat în conformitate cu următorul eveniment programat, în acest caz evenimentele de Sâmbătă. În cazurile în care este programa doar 1 eveniment în respectivele sporturi/discipline și ora de start este mutată cu mai puțin de 72 de ore, pariurile rămân valabile și vor avea rezultatul determinat la fel. Dacă nu se desfășoară niciun eveniment cu aceleași atribute în perioada de 72 de ore după ora programată inițial, pariurile vor fi anulate.

7) La un „Head to Head” între doi sau trei participanți, cel puțin unul dintre participanții menționați trebuie să termine alergarea/etapa/săritura finală la care se referă pariul pentru ca pariurile să fie considerate valabile. O astfel de prevedere nu se aplică la evenimentele de Sprint Cross-Country care includ diferite etape de eliminare, precum și Săriturile cu schiurile. În aceste cazuri, determinarea rezultatului se va baza pe clasamentul oficial indiferent dacă oricare dintre participanții menționați termină alergarea/etapa/săritura finală.