Volei

1) Toate punctele consemnate pe durata așa numitului „Set de aur" nu vor conta la determinarea ofertelor referitoare la respectivul meci, cu excepția oricăror pariuri referitoare la progresul în turneu și Totaluri turneu.

2) Determinarea pariurilor referitoare la pariurile din meci/eveniment/turneu se va baza pe rezultatului după eventualele prelungiri, dacă nu este specificat altfel.

3) Pariurile „Head to Head" și „Peste/Sub” care implică performanța unuia sau a mai multor jucători în meci/eveniment/turneu sunt considerate a fi valabile cu condiția ca toți jucătorii prezentați să participe la meci/eveniment/turneu la un anumit moment.

4) Ofertele „Peste/Sub" și „Handicap" la meciurile neterminate al căror rezultat este deja stabilit înainte de întrerupere și/sau orice următoare continuare a desfășurării nu ar putea produce un rezultat diferit al respectivelor oferte, vor fi determinate pe baza rezultatului obținut până la întrerupere. Pentru calcularea acestor rezultate ale ofertelor, va fi adăugat numărul minim de apariții care ar trebui necesare pentru a aduce oferta la finalizarea naturală, dacă este necesar, în funcție de numărul de seturi programate pentru meci. Dacă acest calcul produce un rezultat în care nici o posibilă modificare nu poate afecta rezultatul ofertei, atunci această ofertă va fi determinată astfel. Pentru referință se vor consulta exemplele din secțiunea pentru tenis.

5) Toate ofertele „Scorul exact", „Impar/Par" și acele oferte care se referă la câștigătorul unei anumite perioade/interval din meci (exemplu „Care echipă va câștiga primul set?" și „Setul 2 - Cursa spre 15 puncte") vor necesita terminarea respectivei părți a meciului.

6) Toate tipurile de oferte care nu sunt specificate mai sus necesită terminarea a cel puțin unui set pentru ca pariurile să fie în vigoare, cu excepția ofertelor a căror rezultat este deja determinat înainte de întreruperea jocului și orice continuare a jocului nu poate produce un rezultat diferit.