Tenis și sporturi cu paleta (Badminton, Rackleton, Squash și Tenis de masă)

1) Toate pariurile vor rămâne valabile dacă meciul/oferta este jucată în cadrul turneului, indiferent de modificările (fie înainte, fie în timpul meciului) condițiilor (teren acoperit/aer liber) și/sau a tipului suprafeței, cu excepția cazului în care s-au prevăzut alte condiții.

2) Ofertele de pariu „Meci" se bazează pe principiul general al înaintării în turneu sau a câștigării turneului, depinzând de faza competiției la care meciul se referă. Jucătorul/echipa care avansează în runda următoare sau câștigă turneul va fi considerat câștigător al pariului, indiferent de durata meciului, retrageri, descalificări, etc. Aceste pariuri necesită terminarea a cel puțin un set pentru ca pariurile să fie în vigoare.

3) Ofertele „Peste/Sub" și „Handicap" la meciurile neterminate al căror rezultat este deja stabilit înainte de întrerupere și/sau orice următoare continuare a desfășurării nu ar putea produce un rezultat diferit al respectivelor oferte, vor fi determinate pe baza rezultatului obținut până la întrerupere. Pentru calcularea acestor rezultate ale ofertelor, va fi adăugat numărul minim de apariții care ar trebui necesare pentru a aduce oferta la finalizarea naturală, dacă este necesar, în funcție de numărul de seturi programate pentru meci. Dacă acest calcul produce un rezultat în care nici o posibilă modificare nu poate afecta rezultatul ofertei, atunci această ofertă va fi determinată astfel. Următoarele exemple pot fi folosite pentru apreciere:
• Exemplul 1 - Peste/Sub: O retragere apare într-un meci programat pentru trei seturi la scorul 7-6, 4-4. Ofertele: “Numărul total de ghemuri Setul 2 – 9,5” (sau orice linii mai mici de această valoare) & “Numărul total de ghemuri jucate în meci – 22,5” (sau orice linii mai mici de această valoare) vor avea rezultatele determinate cu pariurile “Peste” câștigătoare și pariurile “Sub” pierdute. Pariurile pe liniile mai mari de atât vor fi declarate nule.
• Exemplul 2 - Handicap: O retragere apare la începutul celui de-al 3-lea set într-un meci prevăzut cu 5 seturi la scorul de 1-1. Pariurile pe Seturile +2,5/-2,5 vor fi determinate câștigătoare și, respectiv, pierdute. Ofertele pe liniile mai mici de atât vor fi declarate nule.

4) Toate ofertele “Scorul exact” (sau denumite Parierea pe Set și Parierea pe Ghem), “Impar/Par” și acele oferte care se referă la câștigătorul unei anumite perioade din meci (exemplu “Care jucător va câștiga primul set?” și “Câștigător al Setului 2 – Ghemul 6: „ vor necesita terminarea respectivei părți a meciului.

5) Toate tipurile de oferte care nu sunt specificate mai sus necesită terminarea a cel puțin unui set pentru ca pariurile să fie în vigoare, cu excepția ofertelor a căror rezultat este deja determinat înainte de întreruperea jocului și orice continuare a jocului nu poate produce un rezultat diferit.

6) La meciurile de dublu toate pariurile vor fi declarate nule dacă oricare dintre jucătorii prezentați vor fi înlocuiți.

7) Orice referire la „Grand Slami" se va face în baza turneelor respectivului sezon la care FIT atribuie respectiva definiție, indiferent de modificările cu privire la locul de desfășurare, dată sau alte modificări.

8) Dacă nu este specificat explicit, toate pariurile la meciurile din Cupa Davis vor fi anulate dacă se decide că respectivul meci este jucat în alt format decât „Cel mai bun din 5 seturi" (de ex. Cel mai bun din 3 seturi).

9) Ofertele referitoare la Cupa Davis sunt oferite cu presupunerea explicită că meciurile respective vor face parte din așa numitele „rubbers" (meciuri individuale pe națiuni) pentru următoarea sesiune disponibilă de meciuri la simplu, care este, de obicei, alcătuită din două meciuri la simplu per sesiune. Toate pariurile vor fi anulate la meciurile care sunt prevăzute pentru prima sau a doua întâlnire individuală „rubbers" (de obicei meciurile la simplu de vineri) care au avut participanții prezentați schimbați, indiferent de faptul că aceeași întâlnire poate să apară pe durata desfășurării meciurilor evenimentului din runda respectivă.

10) Rezultatele obținute într-un „Pro Set” vor fi valabile doar pentru următoarele oferte: „Meci”, „Handicap set”, „Parierea pe set” și „Total seturi”. Toate celelalte tipuri de oferte vor avea rezultatul determinat ca fiind nule, cu excepția ofertelor în care rezultatul acestora este deja determinat.

În cazurile în care este utilizat un „Tie-break de meci” de către comitetul/federația organizatoare ca factor decident în determinarea rezultatului meciului, respectivul „Tie-break de meci” va conta doar ca 1 „Game” dacă este cazul. (exemplu: Un meci cu următoarele scoruri: 6-4 (Set 1), 2-6 (Set 2) și 10-8 (Tie-break de meci) va avea ca rezultat Participantul/Echipa A a câștigat 9 Game-uri (6+2+1) în timp ce Participantul/Echipa B se consideră că a câștigat 10 (4+6+0).