Înot

1) Dacă nu este specificat altfel, toate pariurile la Înot sunt determinate pe baza rezultatului după ultima etapă a competiției. Dacă niciunul dintre participanții prezentați nu participă la etapa finală, toate pariurile vor fi nule, cu excepția cazului în care asociația care conduce urmează proceduri specifice de departajare, caz în care, acestea vor fi considerate valabile.

2) Toate ofertele de pariere vor fi determinate la prezentarea primului rezultat oficial. Totuși, [7777.md] va lua în considerare și determina/re-determina rezultatele în consecință dacă apar modificări la rezultatul oficial în termen de 24 de ore după ce evenimentul a avut loc. Pentru ca o astfel de eventualitate să fie considerată, protestul trebuie să fie atribuibil incidentelor apărute exclusiv pe durata evenimentului, cum ar fi încălcarea culoarului, start prematur la ștafetă, etc. Nu se vor lua în considerare cazurile de dopaj. Rezultatul disponibil la terminarea celor 24 de ore menționate mai sus va fi considerat obligatoriu indiferent de oricare alte proteste, modificări ulterioare la rezultatul oficial, etc.

3) Dacă doi sau mai mulți participanți participă la diferite serii pe durata unei competiții, toate ofertele „Head to Head" între ele vor fi considerate nule, cu excepția cazului în care există o etapă ulterioară în competiție în care cel puțin unul dintre ei se califică.

4) Un participant care este descalificat datorită încălcării procedurii de start (start fals) va fi considerat că a participat la eveniment.