Speedway

1) Toate ofertele vor fi determinate pe baza rezultatelor oficiale declarate de asociația conducătoare la terminarea ultimei serii programate. Promovările, retrogradările, apelurile și/sau penalizările ulterioare apărute după terminarea evenimentului la care pariul se referă vor fi ignorate.

2) Pariurile „Meci" între două echipe/piloți vor fi determinate conform cu rezultatul oficial, indiferent de numărul de serii terminate.

3) Ofertele „Peste/Sub" la meciurile/evenimentele neterminate al căror rezultat este deja stabilit înainte de întrerupere și/sau orice următoare continuare a desfășurării nu ar putea produce un rezultat diferit al respectivelor oferte, vor fi determinate pe baza rezultatului obținut până la întrerupere. Pentru calcularea acestor rezultate ale ofertelor, va fi adăugat numărul minim de apariții care ar trebui necesare pentru a aduce oferta la finalizarea naturală, dacă este necesar, în funcție de numărul de seturi programate pentru meci. Dacă acest calcul produce un rezultat în care nici o posibilă modificare nu poate afecta rezultatul ofertei, atunci această ofertă va fi determinată astfel. Pentru referință se vor consulta exemplele din secțiunea pentru tenis.

4) Ofertele „Handicap" necesită terminarea tuturor seriilor programate pentru ca pariurile să rămână valabile, cu excepția evenimentelor al căror rezultat este deja determinat înainte de întrerupere și/sau orice continuare ulterioară a desfășurării nu ar putea produce un rezultat diferit al respectivelor oferte, care vor fi determinate astfel. Pentru referință se vor consulta exemplele din secțiunea pentru tenis.

5) Toate pariurile „Head to Head", „Peste/Sub" având ca subiect performanța a unuia sau a mai multor piloți la un eveniment/serie sunt considerate valabile cu condiția ca toți piloții prezentați să participe la startul a cel puțin unei serii pentru ca pariurile să rămână în vigoare.

6) Pariurile referitoare la o anumită serie necesită terminarea respectivei serii și ca toți participanții să ia parte la respectiva serie pentru ca pariurile să rămână în vigoare.