Rugby League

1) Dacă nu este specificat altfel, stabilirea rezultatului pariurilor la Rugby League se va face pe baza rezultatului după așa numitelor prelungiri sau a Regulii Punctului de aur, în funcție de caz.

2) Ofertele „Pariere pe diferență" și „Pauză/Final" au rezultatul stabilit conform cu rezultatul la finalul celor 80 de minute de joc.

3) Anumite competiții/evenimente pot avea oferte care sunt relevante pentru o anumită perioadă/meci care se termină într-o remiză, fie la finalul celor 80 de minute de joc sau chiar și după terminarea eventualelor prelungiri. În aceste cazuri, pariurile vor avea rezultatul stabilit conform regulii „dead heat" în care plata este împărțită și după aceea înmulțită cu miza, indiferent dacă plata netă este mai mică decât miza Deținătorului contului. Dacă aceasta prevedere va fi valabilă, va fi prezentată în comun cu oferta de pariere.

4) Marcatori eseuri (Primul/Ultimul/Oricând/Echipa) – Toate pariurile includ orice potențială prelungire. Toate pariurile plasate pe jucători în ziua de joc 17 sunt valabile indiferent de participarea jucătorului (sau de lipsa participării) în cadrul meciului. Mizele pe jucătorii care nu sunt incluși în ziua de meci 17 vor fi returnate.

5) Dacă nu este specificat altfel, toate pariurile care implică performanțele a unuia sau a mai multor jucători vor necesita prezența în joc de la începutul meciului a participanților prezentați pentru ca pariurile să fie valabile.

6) Determinarea pariurilor referitoare la pariurile din meci/eveniment/turneu se va baza pe rezultatului după eventualele prelungiri, dacă nu este specificat altfel.

7) Toate pariurile rămân valabile, indiferent de modificarea locului de desfășurare a meciului.