Sporturile cu motor

1) Această secțiune este valabilă pentru toate sporturile legate de cursele motorizate, cum ar fi: Formula 1, A1 GP, CART, Indy Car, Nascar, Curse pe circuit, Mașini Touring, DTM, Anduranță, Raliu, Rally-cross, Motociclism, Superbike.

2) Pariurile sunt determinate în conformitate cu publicarea live a clasificărilor, după cum este afișat la TV în momentul prezentărilor pe podium sau la finalul sesiunii/cursei/evenimentului (după caz). Dacă informația necesară pentru determinarea ofertei lipsește/nu este afișată și/sau este incompletă, prima informație oficială de pe site-ul oficial va fi considerată obligatorie, indiferent de promovările/retrogradările, apelurile și/sau penalizările ulterioare care se aplică după terminare sesiunii/cursei la care pariul face referire.

3) Evenimentele care sunt scurtate datorită condițiilor meteo sau datorită altor situații dar care sunt considerate oficiale de către asociația conducătoare vor fi determinate în conformitate, indiferent de orice modificări pe care respectivele asociații pot să le facă datorită neterminării cursei.

4) Dacă un eveniment/cursă/sesiune/tur/serie este repornită de la început, toate pariurile rămân în vigoare și vor fi determinate în conformitate cu rezultatul emis după repornire, cu excepția acelor pariuri pentru care rezultatele au fost deja determinate.

5) Pentru determinare, un pilot/motociclist care a luat parte la un antrenament oficial sau la o sesiune de calificare este considerat că a luat parte la eveniment, indiferent dacă participă sau nu la cursa efectivă.

6) La pariurile „Head to Head" toți participanții prezentați trebuie să ia parte la sesiunea la care face referire pariul pentru ca pariurile să fie în vigoare, indiferent dacă pilotul reușește sau nu să obțină un timp oficial.

7) La pariurile „Câștigător" sau „Loc" nu se aplică nici o înapoiere pentru acei participanți care nu particip, din orice motiv, la sesiunea/evenimentul/campionatul la care oferta face referire.

8) Determinarea oricărei oferte cu referință la „Terminarea cursei" se va baza pe regulamentele oficiale emise de asociația conducătoare.

9) Un pariu „Head to Head" în care ambii piloți/motocicliști nu reușesc să termine cursa este determinat în funcție de cine termină mai multe tururi. În cazul în care participanții nu reușesc să termine cursa și sunt înregistrați cu același număr de tururi, pariul este declarat nul, cu excepția cazurilor de Raliu în care cel puțin unul dintre participanții prezentați trebuie să termine evenimentul, în caz contrar pariurile fiind declarate nule.

10) Vor conta penalizările de timp acordate de Asociația de conducere pe durata sesiunii(lor) de calificare. Nu se vor lua în considerare alte retrogradări/promovări pe grila de start.

11) O Cursă este considerată a fi începută atunci când începe turul de încălzire (dacă este cazul), astfel toți piloții/motocicliștii care iau parte la turul de încălzire sunt considerați că au participat la start. În cazul unui participant al cărui start este întârziat sau începe cursa de la linia boxelor, participantul este, de asemenea, considerat că a luat parte la start.

12) Determinarea cotelor sezonale va ține cont de clasificare emisă exact după terminarea ultimei curse a sezonului, inclusiv toate deciziile luate de asociația organizatoare pe durata sezonului, cu condiția ca respectiva decizie să fie emisă înainte de ultima cursă a sezonului. Orice decizie (chiar și la apel) luată după terminarea ultimei curse prevăzute este considerată a fi irelevantă.

13) Toate pariurile care fac referire la performanțelor vor rămâne în vigoare indiferent de modificările de pilot/motociclist.

14) Pariurile vor rămâne în vigoare indiferent de modificările de program/loc/circuit dacă cursa/evenimentul este ținută în același an/sezon, indiferent de întârzierile de timp, ordinea din calendar, etc. cu excepția acelor pariuri plasate după ora 00:00 CET în ziua de luni a săptămânii în care cursa/evenimentul este programat, care vor fi înapoiate dacă cursa/evenimentul/sesiunea la care se referă oferta nu va fi programată în termen de 7 zile de la data programată la momentul în care pariul a fost plasat.

15) Pariurile referitoare la performanțele unor anumite echipe pe durata unei curse necesită ca numărul de vehicule prevăzute inițial pentru fiecare echipă să înceapă cursa pentru ca pariurile să rămână valabile, în caz contrar ele vor fi declarate nule (de ex. în Formula 1, două mașini de la aceeași echipă trebuie să înceapă cursa).

16) Determinarea rezultatului la pariurile referitoare la includerea „Safety car” nu vor ține cont de acele apariții în care cursa efectivă începe din spatele „Safety car”.

17) Determinarea rezultatului la ofertele pentru primul pilot/prima mașină care se retrage se va baza pe turul efectiv în care se consideră că pilotul s-a retras din cursă. Astfel, dacă doi sau mai mulți piloți se retrag în timpul aceluiași tur, pariurile vor avea rezultatul determinat.

18) Pariurile pe Primul/Următorul Pilot care se retrage în timpul cursei vor include doar rezultatele care decurg după începerea oficială a cursei. Orice retrageri/suspendări anterioare începutului efectiv al GP (inclusiv cele din timpul turului de încălzire) nu vor fi luate în considerare în stabilirea rezultatului pariului.

1. Netball

1) Dacă nu este specificat altfel, stabilirea rezultatului pariurilor se va face pe baza rezultatului după așa numitelor prelungiri.

2) Ofertele „Pariere pe diferență" și „Pauză/Final" au rezultatul stabilit conform cu rezultatul la finalul celor 80 de minute de joc.

3) Un meci trebuie să se încheie pentru ca pariurile să fie valabile, cu excepția acelor oferte ale căror rezultate au fost decise înainte de abandon și nu mai pot fi modificate indiferent de evenimentele ulterioare, care vor avea rezultatul stabilit conform cu rezultatul decis.

4) Toate pariurile referitoare la performanța jucătorului sunt considerate valabile cu condiția ca jucătorii prezentați să joace în respectivul eveniment/meci.

2. Pesäpallo (Baseball finlandez)

1) Toate pariurile la Pesäpallo sunt determinate pe baza rezultatului după primele două runde (reprize). Dacă nu este prevăzut altfel, toate scorurile care rezultă în urma perioadelor de prelungire (de ex. Supervuoropari) nu vor fi luate în considerare.

3. Rugby League

1) Dacă nu este specificat altfel, stabilirea rezultatului pariurilor la Rugby League se va face pe baza rezultatului după așa numitelor prelungiri sau a Regulii Punctului de aur, în funcție de caz.

2) Ofertele „Pariere pe diferență" și „Pauză/Final" au rezultatul stabilit conform cu rezultatul la finalul celor 80 de minute de joc.

3) Anumite competiții/evenimente pot avea oferte care sunt relevante pentru o anumită perioadă/meci care se termină într-o remiză, fie la finalul celor 80 de minute de joc sau chiar și după terminarea eventualelor prelungiri. În aceste cazuri, pariurile vor avea rezultatul stabilit conform regulii „dead heat" în care plata este împărțită și după aceea înmulțită cu miza, indiferent dacă plata netă este mai mică decât miza Deținătorului contului. Dacă aceasta prevedere va fi valabilă, va fi prezentată în comun cu oferta de pariere.

4) Marcatori eseuri (Primul/Ultimul/Oricând/Echipa) – Toate pariurile includ orice potențială prelungire. Toate pariurile plasate pe jucători în ziua de joc 17 sunt valabile indiferent de participarea jucătorului (sau de lipsa participării) în cadrul meciului. Mizele pe jucătorii care nu sunt incluși în ziua de meci 17 vor fi returnate.

5) Dacă nu este specificat altfel, toate pariurile care implică performanțele a unuia sau a mai multor jucători vor necesita prezența în joc de la începutul meciului a participanților prezentați pentru ca pariurile să fie valabile.

6) Determinarea pariurilor referitoare la pariurile din meci/eveniment/turneu se va baza pe rezultatului după eventualele prelungiri, dacă nu este specificat altfel.

7) Toate pariurile rămân valabile, indiferent de modificarea locului de desfășurare a meciului.