Hochei pe gheață

1) Stabilirea pariurilor referitoare la jucători și totaluri ale echipei într-un eveniment/turneu (cum ar fi Goluri, Pase de gol, Puncte, Minute de penalizare etc.) se va face pe baza statisticilor oficiale ale asociației organizatoare. Dacă nu se specifică altfel, cumulările unor astfel de pariuri vor include eventuale Prelungiri (de ex. Timp suplimentar), dar nu și Lovituri de Departajare.

2) Pariurile „Head to Head" și “Peste/Sub” care implică performanța unuia sau a mai multor jucători în meci/eveniment/turneu sunt considerate a fi valabile cu condiția ca toți jucătorii prezentați să participe la meci/eveniment/turneu la un anumit moment. 

3) Determinarea rezultatului pentru pariurile referitoare la un anumit jucator se vor baza pe rezultatul inregistrat la sfarsitul celor 3 periode (Timp regulamentar), dacă nu este specificat altfel.

4) Pentru determinarea rezultatului, pariurile „Peste/Sub” referitoare la Total goluri marcate într-un meci, inclusiv orice eventuale goluri marcate în Prelungiri și Lovituri de departajare, vor fi determinate prin numărarea cu doar „1” a golurilor marcate de orice echipă în timpul prelungirilor. Următoarele exemple pot fi folosite pentru evaluare:

· Exemplu 1 – Peste/Sub (Timp regulamentar): Meciul se termină 2-2 la finalul reprizei a 3-a. Total goluri va avea rezultatul determinat ca 2-2 (4 goluri în total).

· Exemplul 2 - Peste/Sub (inclusiv Prelungiri și Lovituri de departajare): Meciul de se termină 2-2 la finalul reprizei a 3-a și Echipa A marchează în Prelungiri. Total goluri va avea rezultatul determinat ca 3-2 (5 goluri în total).

· Exemplul 3 - Peste/Sub (inclusiv Prelungiri și Lovituri de departajare): Meciul de se termină 2-2 la finalul reprizei a 3-a. Prelungirile se termină 0-0 și în timpul loviturilor de departajare Echipa A marchează 1 gol și Echipa B marchează 2 goluri. Total goluri va avea rezultatul determinat ca 3-2 (5 goluri în total).