Cursele de cai (Gazon & Trap)

1) Un pariu „Head to Head” în care cel puțin un cal termină cursa este determinat în funcție de rezultatul oficial declarat emis de către asociația conducătoare.

2) Un pariu „Head to Head” în care ambii cai nu reușesc să obțină un rezultat oficial este declarat nul.

3) Un Pariu „Head to Head” în care ambii cai înregistrează același timp oficial este determinat în funcție de care cal este notificat la Rezultat ca fiind plasat înaintea celuilalt cal; dacă este imposibilă determinarea acelui cal care este înaintea celuilalt cal pe baza Rezultatului, Pariul este considerat nul.

4) Un pariu "Head to Head” și/sau "Triple Head" este considerat anulat în cazul în care: a. Niciun cal participant nu reușește sa termine cursa; și/sau b. Niciunul dintre caii participanți nu primește niciun premiu în bani. "Premiul în bani" trebuie înțeles ca valoarea în bani acordată în funcție de performanța participantului la cursa respectivă. În scopul stabilirii pariului, sumele acordate participanților din orice alt motiv în afară de clasificarea lor (ex. participare/apariție) nu vor fi considerate "Premii în bani".

5) În cazul erorilor de tipărire care afectează informațiile, cum ar fi, fără a se limita la, cursă și numerele de start, numele cursei, metodele de start sau distanțele, pariurile vor fi considerate valabile cu condiția ca toți caii prezentați să ia parte în aceeași cursă din cadrul aceleași întâlniri.

6) Toate pariurile se referă la cursa/reuniunea prezentată. Dacă cursa/reuniunea nu se ține/nu se finalizează la data programată, toate pariurile plasate după ora 00:00 CET din ziua programată vor fi determinate ca fiind nule. Pariurile plasate înainte de ora 00:00 CET a zilei programate vor rămâne valabile cu condiția ca cursa/reuniunea să fie ținută în anul respectiv.