Golf

1) Toate pariurile vor fi considerate valabile dacă Turneul, sau runda corespunzătoare la care face referință pariul, se va juca în același an, indiferent de întârzierile de timp, cu excepția cazului în care s-a prevăzut altfel.

2) Toate pariurile referitoare la Performanța în Turneu (Câștigător, Loc, Parierea în grup, Naționalitate câștigătoare, Poziția finală individuală, etc.) vor fi considerate valabile dacă jucătorii eligibili au terminat 36 de găuri și a fost declarat un rezultat oficial de către organizație.

3) Ofertele de pariere deja decise sunt considerate pariuri valabile chiar dacă nu sunt jucate 36 de găuri și/sau un rezultat oficial nu a fost emis de către organizație.

4) Orice rezultat derivat dintr-un play-off prevăzut oficial va conta în ceea ce privește determinarea rezultatului ofertelor.

5) Pariurile pe jucătorii care încep turneul dar se retrag voluntar sau sunt descalificați vor avea rezultatul determinat ca pariuri pierdute, cu excepția cazului în care rezultatul ofertei la care pariul face referință este deja determinat.

6) Vor fi înapoiate toate pariurile Câștigător/Loc care se referă la Câștigătorul Competiției și Naționalitatea Câștigătoare plasat după ora 00:00 CET în ziua de luni a săptămânii turneului pe participanți care nu concurează de loc. Toate celelalte pariuri Câștigător/Loc vor fi considerate valabile.

7) La pariurile pe câștigător care includ o selecție limitată de participanți, cum ar fi Naționalitatea câștigătoare, Pariere în grup, etc., [7777.md] își rezervă dreptul să aplice Regula lui Tattersall nr. 4 asupra oricărui participant care nu participă. Se vor aplica regulile Dead Heat, cu excepția cazurilor în care play-off-urile au determinat o poziție finală mai bună.

8) Toate ofertele de pariuri „Head to Head" necesită ca toți participanții să înceapă evenimentul/runda la care pariul face referință.

9) La pariurile „Head to Head" care conțin doar doi jucători, mizele vor fi returnate dacă ambii participanți împart aceeași poziție finală și nu a fost oferită nici o opțiune de departajare. La pariurile „Head to Head” care conțin trei jucători, dacă doi sau mai mulți participanți împart aceeași poziție finală, mizele vor fi împărțite .

10) Determinarea rezultatului pentru ofertele de pariere „Head to Head" care implică performanța a doi sau a mai multor jucători (de ex. Cea mai bună poziție finală în turneu) se va baza pe cea mai bună poziție finală/cel mai mic scor (după caz) obținut în respectivul eveniment/rundă la care face referință pariul.

11) Orice referință la Realizează/Ratează un „Cut" necesită un cut/excludere oficială efectuată de organizatori pentru ca pariurile să rămână în vigoare. În cazul turneelor în care jucătorii sunt eliminați pe durata a mai mult de o fază, determinarea rezultatului se va baza pe faptul dacă jucătorul s-a calificat sau nu în urma primului „Cut" făcut.

12) Descalificarea/retragerea unui jucător înainte de a se face un „Cut" va rezulta în considerarea jucătorului că a ratat acel „Cut". Descalificarea/retragerea apărută dup realizarea unui „Cut" va fi nerelevantă în ceea ce privește determinarea rezultatului original pentru ofertele „Realizează un Cut".

13) La „Head to Head" bazat pe poziția cea mai bună la finalul turneului, în cazul în care un jucător ratează cut-ul atunci celălalt jucător va fi considerat învingător. Dacă ambii participanți nu reușesc să Realizeze „Cut", jucătorul cu cel mai mic scor la „Cut" va fi considerat învingător. Dacă ambii jucători nu reușesc să Realizeze „Cut" și au același scor, atunci pariul va fi considerat nul. Un jucător descalificat după ce a Realizat „Cut" este considerat a fi bătut un jucător care a Ratat „Cut".

14) Orice referire la „Majors" se va face în baza turneelor respectivului sezon la care PGA atribuie respectiva definiție, indiferent de modificările cu privire la locul de desfășurare, dată sau alte modificări.