Volei pe plaja

1) Toate pariurile vor rămâne valabile atâta timp cât meciul/evenimentul se joacă în timpul turneului indiferent de orice modificări în program, condiții, etc., cu excepția cazului în care s-au agreat alte condiții.

2) Ofertele de pariere „Meci” se bazează pe principiul general al avansului în turneu sau al câștigării turneului, în funcție de faza competiției la care meciul se referă. Avansarea echipei către runda următoare sau câștigarea turneului va fi considerată câștigătoarea pariului indiferent de durata meciului, retrageri, descalificări, etc. Aceste pariuri necesită finalizarea a cel puțin unui set pentru ca pariurile să fie valabile.

3) Ofertele „Peste/Sub” la meciurile/evenimentele neterminate și al căror rezultat este deja stabilit înainte de întrerupere și/sau orice continuare ulterioară a jocului nu ar putea produce un rezultat diferit pentru ofertele respective, vor avea rezultatul determinat pe baza rezultatului obținut până la întrerupere. Pentru calcularea acestor determinări ale rezultatului, se va adăuga, în funcție de caz, numărul minim de apariții care era necesar pentru a aduce oferta la închiderea naturală, în funcție de numărul de seturi prevăzute pentru meci. Dacă acest calcul produce o situație în care nicio modificare posibilă nu poate afecta rezultatul ofertei, acest rezultat va fi determinat astfel. Pentru referință, consultați exemplele de la secțiunea Tenis.

4) Ofertele „Handicap” necesită finalizarea tuturor seturilor prevăzute pentru ca pariurile să fie valabile, cu excepția acelor evenimente al căror rezultat este deja stabilit înainte de întrerupere și/sau orice continuare ulterioară a jocului nu ar putea produce un rezultat diferit pentru respectivele oferte care vor avea rezultatul determinat în acest mod. Pentru referință, consultați exemplele de la secțiunea Tenis.

5) Toate ofertele „Scorul exact”, „Impar/Par” și acele oferte care se referă la câștigătorul unei anumite perioade din meci (exemplu „Echipa care să câștige primul set”) necesită finalizarea respectivei părți a meciului.