Baschet

1) Un pariu la Baschet este determinat în funcție de Rezultatul după așa numitelor prelungiri, dacă nu este specificat altfel.

2) Pariurile care se referă la rezultatul meciului (cum ar fi „Moneyline") de la egalități care sunt decise după două sau mai multe meciuri vor avea anulată oferta „Inclusiv prelungiri" în cazul în care meciul se termină cu o remiză și nu se mai joacă nimic după aceea, în meciul respectiv.

3) La egalitățile în mai multe runde, toate punctele colectate pe durata perioadei de prelungiri vor conta pentru determinarea rezultatului final pentru respectivul meci.

4) Pariurile „Head to Head" și “Peste/Sub” care implică performanța unuia sau a mai multor jucători în meci/eveniment/turneu sunt considerate a fi valabile cu condiția ca toți jucătorii prezentați să participe la meci/eveniment/turneu la un anumit moment pentru ca pariurile să fie în vigoare.

Toate pariurile care se referă la Totalurile colective ale turneului (cum ar fi Puncte, Recuperări, Pase decisive, etc.) vor avea rezultatul determinat în funcție de statisticile oficiale ale asociației conducătoare. Dacă nu este specificat altfel, valorile cumulative ale acestor pariuri vor include eventualele prelungiri.