Regulile fotbalului australian

1) Dacă nu se declară altfel explicit, în cazul în care un meci sau oricare perioadă specificată (de ex. prima repriză, sfertul 3, etc.) se termină indecis, rezultatul pariurilor va fi stabilit conform cu regula numită „dead-heat". În acest caz plata se va calcula după ce cotele sunt împărțite și
după aceea înmulțite cu miza, indiferent dacă plata netă este mai mică decât miza Deținătorului contului.

2) Dacă nu se specifică altfel, toate pariurile referitoare la meciuri vor avea rezultatul stabilit conform cu rezultatul de la finalul sfertului 4 (durata normală).

3) Toate pariurile care se referă la performanta jucătorului, precum și la pariurile „Head to Head" și „Peste/Sub" ce implică performanțele a unuia sau mai multor jucători dintr-un singur meci/eveniment sunt considerate valide dacă respectivii jucători joacă chiar de la începutul meciului.

4) Primul marcator din meci/sfertul 1 - mizele vor fi returnate pentru jucătorii care nu fac parte din 21-ul de start. Pariurile pe Primul marcator din meci nu necesită marcarea golului în sfertul 1. Dacă în perioada specificată nu se va marca niciun gol, toate pariurile vor fi considerate a fi nule.

5) Primul marcator din sfertul 2, 3 sau 4 - Toate pariurile rămân valabile indiferent de participarea jucătorului (sau lipsa sa) în sfertul prezentat și meci. Dacă în sfertul specificat nu se va marca niciun gol, toate pariurile vor fi considerate a fi nule.

6) Parierea „Wire-to-Wire" se referă la care echipă (dacă există) se află la conducere, la finalul fiecărui sfert.

7) Dacă este nevoie de o rejucare/meciuri suplimentare pentru a stabili orice poziție din clasament, câștigătorul ligii, etc., rezultatele care apar din aceste rejucări/meciuri suplimentare vor fi folosite pentru a stabili rezultatul respectivei oferte de pariere.

8) Pentru parierea pe meci la o Finala mare, parierea este specifică pentru următorul meci de jucat sau pentru meciul curent, în cazul unei parieri live. Pariurile nu se vor transfera către rejucare și se va adăuga o nouă ofertă pentru toate meciurile următoare.

9) La stabilirea rezultatului ofertelor care se referă la performanțele a două sau mai multe persoane/echipe pentru o perioadă de timp/competiție specificată, etapele de eliminare din cadrul „Finalelor" vor conta la stabilirea rezultatului. Dacă două echipe sunt eliminate în aceeași fază, echipa care a terminat mai sus în clasamentul AFL la finalul sezonului regulat va fi considerată că a obținut o poziție mai bună.

10) Toate pariurile rămân valabile, indiferent de modificarea locului de desfășurare a meciului.