Întrebări și răspunsuri

Clubul VIP

Ce este clubul VIP?

Clubul VIP vă oferă posibilitatea să participați la diferite promoții speciale, cu câștiguri exclusive. Puteți alege când și la ce promoții să participați.

De ce să deveniți membru al clubului VIP?

Clubul VIP vă oferă o oportunitate unică de a participa la diferite promoții în baza biletelor necâștigătoare, să alegeți de sine stătător la ce promoții și de câte ori să participați la extrageri pentru premiul dorit.

Cum pot deveni membru al clubului VIP?

Pentru a deveni membru al clubului VIP, trebuie să aveți cont pe site-ul www.7777.md sau să înregistrați codul biletului necâștigător la următorul număr de telefon 022-333-777 (fără TVA).

Cum se acumulează punctele VIP?

Fiecare bilet necâștigător înregistrat vă aduce puncte VIP, care se acumulează automat în contul Dvs. după înregistrarea pe site. Cu cât mai multe bilete necâștigătoare veți înregistra pe site, cu atât mai multe puncte VIP veți obține și astfel vă veți mări șansele de câștig.

Câte puncte VIP voi acumula după înregistrarea biletului sau chitanței necâștigătoare?

Numărul punctelor VIP se determină în funcție de prețul biletului/chitanței. Veți primi puncte VIP conform următoarei scheme:

  • 1,00 leu = 1 punct VIP
  • 2,00 lei = 2 puncte VIP
  • 3,00 lei = 3 puncte VIP
  • 10,00 lei = 10 puncte VIP ș.a.m.d.

Ce premii puteți câștiga cu ajutorul punctelor VIP?

Punctele VIP vă oferă posibilitatea să participați la extragerea diferitor premii atractive! Urmăriți zilnic pe site-ul Loteriei Naționale lista curentă a premiilor în joc.

Сare bilete oferă puncte VIP?

Punctele VIP pot fi obținute înregistrând orice bilet necâștigător.

Cum pot verifica soldul punctelor VIP disponibile?

După ce v-ați logat pe site-ul www.7777.md, în partea de sus a paginilor, puteți vedea câte puncte VIP ați acumulat. Cu fiecare bilet necâștigător înregistrat, soldul punctelor VIP disponibile va crește în mod automat.

Sunt unele limite în numărul biletelor și chitanțelor, cu care pot adera la clubul VIP și să colectez puncte VIP?

Nu sunt limite în numărul biletelor care pot fi înregistrate, dar este stabilită o limită maximă de 20 000 puncte VIP, pe care le puteți acumula într-un termen de 30 de zile consecutive, și după atingerea acestei limite maxime, nu veți mai acumula puncte VIP, chiar dacă dispuneți de bilete necâștigătoare. Veți putea continua să acumulați puncte VIP imediat după ce numărul punctelor VIP acumulate în ultimele 30 de zile, va scădea sub nivelul de 20 000 de puncte.