SUZUKI VITARA

1 participare - 10 Puncte VIP

Start: 01 noiembrie 2019

Data de încheiere: 30 noiembrie 2019

Extragere: 02 decembrie 2019

Afișați mai multe

1 participare -
10 Puncte VIP

Extragere:
02 decembrie 2019

Start:
01 noiembrie 2019

Data de încheiere:
30 noiembrie 2019

Promoție încheiată

Câștigător

Nina Popescu

sat. Balașinești,


Afișați mai multe

Promoții active

 

Mașina japoneză Suzuki Vitara poate fi numită ideală pentru cei care apreciază stilul, versatilitatea, confortul și utilitatea.

Suzuki Vitara este generos echipat cu tot felul de opțiuni. În configurația vehiculului există aparat de aer condiționat, încălzirea scaunelor din față, un calculator de bord și un sistem audio pentru conectarea dispozitivelor externe.

Interiorul mașinii este foarte minuțios gândit, având tot felul de "buzunare" și spații în care puteți depozita telefonul, geanta, cheile, sticlele cu apă sau ochelarii. Chiar și tapițeria salonului e atractivă și fără excese.

Aceasta mașină este perfectă pentru toată familia! Automobilul este potrivit atât pentru călătoriile în mediul urban, cât și pentru drumurile mai lungi.

Investiți doar 10 de puncte și puteți fi sigur că aveți șansa să deveniți proprietarul acestei mașini luxoase, care va fi un mare ajutor pentru întreaga familie! Și nu uitați, cu cât mai mult participați la tombolă, cu atât mai multe șanse de câștig aveți! Mult noroc!