”Luna darurilor”: Loteria Națională va oferi premii în sumă de 4 500 000 de lei pentru 30 de norocoși

28.11.2019

Loteria Națională dă startul unei campanii fără precedent – ”Luna Darurilor”. În perioada 2 decembrie 2019 – 14 ianuarie 2020, zilnic, de luni și până vineri, vor fi puse în joc 30 de premii de excepție. Norocoșii vor pleca acasă cu cheile de la mașină sau cu 150 de mii de lei!

Extragerile vor avea loc, în direct, la Prime, la ora 20:50 de minute, în cadrul unor ediții speciale ale emisiunii ”Loteria Națională”. Acestea vor putea fi urmărite și în Orășelul de Crăciun din Scuarul Teatrului de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.

Pentru a participa la campania ”Luna Darurilor”, doritorii trebuie să înregistreze pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022 333-777 codurile oricăror bilete de loterie pentru a găsi ”Participarea la tragerea la sorți pentru jocurile TV”, începând cu data de 2 decembrie. Biletele cu aceste câștiguri sunt incluse, automat, în tombola de a doua zi.

Primul câștigător va fi stabilit marți, 3 decembrie, în baza biletelor înregistrate în ziua precedentă. Acest principiu va fi aplicat până la finalul campaniei – ”azi înregistrezi codurile biletelor, mâine participi la tombolă”. Norocoșii vor fi invitați în studio, a doua zi după extragere, unde vor alege – 150 de mii de lei sau mașina și vor contribui la identificarea caştigătorului din ziua respectivă.

Regurile generale pentru «Luna Darurilor»

Bugetul campaniei ”Luna Darurilor” Loteriei Naționale este de peste 4 500 000 de lei!

Vă dorim succes!